Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Nelson Weiper της Mainz στο στόχαστρο της Liverpool

Ο Nelson Weiper της Mainz στο στόχαστρο της Liverpool

Η Liverpool παρακολουθεί τον νεαρό Nelson Weiper της Mainz για «πάνω από δύο χρόνια», αλλά θα χρειαστεί περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει κάποια στιγμή.

Αυτό αναφέρει η BILD, η οποία καλύπτει σήμερα τον παίκτη και αναφέρει ότι «νέα αιτήματα συνεχίζουν να καταφθάνουν» για τον παίκτη, καθώς συνεχίζει να λάμπει στη Γερμανία.

Εξηγούν ότι ο Neiper «γράφει ήδη ιστορία» με τη Mainz, καθώς έγινε ο νεότερος επιθετικός σκόρερ της ιστορίας της, στην αναμέτρηση με την Borussia Monchengladbach τη φετινή σεζόν. Η πεποίθηση είναι ότι αν συνεχίσει να εξελίσσεται όπως έχει κάνει το τελευταίο έτος, θα καταρρεύσουν και άλλα ρεκόρ και η μετοχή του θα συνεχίσει να ανεβαίνει μαζί τους.

Ο νεαρός εκτιμήθηκε πρόσφατα στα 5 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό δεν είναι «πολύ ρεαλιστικό» και η BILD έμαθε ότι η Mainz δεν θα τον πουλούσε ούτε για 15-20 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αξίζει έως και 50 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Αρκετοί κορυφαίοι σύλλογοι από όλη την Ευρώπη έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του, μεταξύ των οποίων και η Liverpool, η οποία «ενδιαφέρεται πολύ» για τον Weiper «εδώ και πάνω από δύο χρόνια» και θέλει ήδη να τον «προσελκύσει» στο Anfield.

Νέα αιτήματα για την απόκτησή του συνεχίζουν να καταφθάνουν και είναι απίθανο να σταματήσουν πριν από τη λήξη του συμβολαίου του στη Mainz το 2025. Ευτυχώς για τον γερμανικό σύλλογο ο παίκτης είναι «απόλυτα πεπεισμένος» ότι η παραμονή του στη Mainz είναι σωστή γι’ αυτόν, ιδιαίτερα επειδή τον έχουν διαβεβαιώσει για «μέγιστη υποστήριξη και ενθάρρυνση».

Μάλιστα, σκοπεύουν να τον βάλουν στην πρώτη ομάδα το συντομότερο δυνατό, ένα τέχνασμα που θα βοηθήσει την εξέλιξή του, αλλά και θα διασφαλίσει ότι θα αγνοήσει περιπτώσεις όπως η Liverpool, αν συνεχίσουν να τον καλούν.

Προς το παρόν λοιπόν, είναι ένα όνομα που πρέπει απλώς να παρακολουθείται, αλλά οι Reds με τον ο Klopp είναι πρόθυμοι και σίγουρα θα παρακολουθούν την εξέλιξή του την επόμενη σεζόν.

Ο Nelson Weiper της Mainz στο στόχαστρο της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com