Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει της βαλίτσες του για Γερμανία ο Fabio Carvalho

Ετοιμάζει της βαλίτσες του για Γερμανία ο Fabio Carvalho

Η Liverpool είναι έτοιμη να επιτρέψει στον Fabio Carvalho να πάει ως δανεικός στην RB Leipzig αυτό το καλοκαίρι, αλλά η γερμανική ομάδα κλήθηκε να αλλάξει την προσφορά της.

Ο Carvalho αναμένεται να ολοκληρώσει την προσωρινή μετακίνησή του στη Leipzig αργότερα μέσα στην εβδομάδα, έχοντας προσπαθήσει να καταγράψει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη του σεζόν στο Anfield. Μετά από μόλις οκτώ αρχικές συμμετοχές σε 21 αγώνες, με 637 λεπτά συμμετοχής στο γήπεδο, θα θεωρηθεί ως μια αναγκαία κίνηση για να εξασφαλίσει ο 20χρονος περισσότερες ευκαιρίες.

Αλλά η Liverpool χρειάστηκε να αλλάξει τους όρους του δανεισμού σε περισσότερες από μία περιπτώσεις στις συζητήσεις με τη Leipzig, η οποία αρχικά ήθελε να υπογράψει μόνιμα τον Carvalho. Μια προσφορά ύψους 10,3 εκατομμυρίων λιρών απορρίφθηκε, καθώς θα απέφερε στον σύλλογο κέρδη μόλις 1,7 εκατομμυρίων λιρών λόγω διαφόρων ρητρών στη συμφωνία με τη Fulham.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα της Kicker, η Leipzig προσπάθησε να διαπραγματευτεί διετή δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Liverpool, Jorg Schmadtke, λέγεται ότι λειτούργησε με «βαρύ χέρι», καθώς και οι δύο όροι απορρίφθηκαν αμέσως.

Αντ’ αυτού, ο Carvalho θα περάσει μία σεζόν στη Red Bull Arena, χωρίς να έχει καθοριστεί το ποσό για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι – καθώς το μακροπρόθεσμο μέλλον του παραμένει στο Anfield. Είναι, βέβαια, σπάνιο ένας παίκτης να φεύγει από τη Liverpool ως δανεικός και να επιστρέφει για να διεκδικήσει ρόλο στην πρώτη ομάδα, αν και έχει συμβεί επί Jurgen Klopp.

Ο Divock Origi είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, έχοντας 43 συμμετοχές στην πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν του Klopp, πριν περάσει την επόμενη σεζόν στη Wolfsburg. Ο ρόλος του μετά την επιστροφή του στη Liverpool αποτελεί μέρος της Ιστορίας του συλλόγου, καθώς συνέχισε να παίζει άλλες 98 φορές σε τέσσερις σεζόν, πετυχαίνοντας μερικά από τα πιο σημαντικά γκολ της θητείας του προπονητή.

Μια άλλη περίπτωση ήταν ο Takumi Minamino στη Southampton, ενώ ο χρόνος του Harvey Elliott στη Blackburn ήρθε αφού είχε ήδη παίξει εννέα παιχνίδια στην πρώτη ομάδα.

Παραμένουν σαφείς αμφιβολίες σχετικά με το πού θα ταιριάξει ο Carvalho μετά την επιστροφή του από τη Leipzig, αλλά πολλά μπορεί να εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθεί τους επόμενους 12 μήνες. Εάν είναι σε θέση να βελτιώσει το παιχνίδι του και να δείξει σημάδια ότι μπορεί να ενταχθεί σε έναν ρόλο στο σύστημα του Klopp – έχοντας βρεθεί εκτός κλίματος ως φυσικό Νο 10 – υπάρχει μια πιθανότητα να μπορεί ακόμα να εκπληρώσει τις δυνατότητές του στο Merseyside.

Ετοιμάζει της βαλίτσες του για Γερμανία ο Fabio Carvalho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com