Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Από τον πάγκο στις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Euro U21 ο Jaros

Από τον πάγκο στις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Euro U21 ο Jaros

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε στον πάγκο της Stockport, ο τερματοφύλακας της Liverpool Vitezslav Jaros καταγράφει επιτυχίες στο Euro U21.

Ο Jaros εντάχθηκε στην Stockport το περασμένο καλοκαίρι με συμβόλαιο διάρκειας μιας σεζόν, έχοντας αρχικά κρατήσει τη θέση Νο. 1, αλλά ο τραυματισμός του και η φόρμα του Ben Hinchliffe ανέκοψαν την δυναμική συνέχεια στις εμφανίσεις του με την ομάδα της League Two. Ο 21χρονος πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση για τον σύλλογο τον Οκτώβριο, περνώντας ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στον πάγκο, καθώς περίμενε την επιστροφή του στη Liverpool.

Αναμενόταν να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Τσεχίας U21 και αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο τραυματισμός του πρώτου τερματοφύλακα Matej Kovar, τον οδήγησε σε μια απίθανη ευκαιρία.

Τώρα, ο Jaros έχει ξεκινήσει και στα δύο παιχνίδια του Γ’ ομίλου μέχρι στιγμής και την Κυριακή πραγματοποίησε μια εμφάνιση που θεωρείται με προοπτική ως «τερματοφύλακα του τουρνουά». Αυτό υποστηρίζει ο Seb Stafford-Bloor της The Athletic, ο οποίος σημείωσε ότι «τα έκανε όλα καλά» στη νίκη με 2-1 επί της Γερμανίας, με την οποία η ομάδα του πέρασε στη δεύτερη θέση.

Η ετυμηγορία των δημοσιογράφων ήταν «καλά πόδια, καλά χέρια, καλές αποφάσεις», με δύο στιγμές που ξεχώρισαν: μια απόκρουση στην εκτίναξη για να αποκρούσει ένα ελεύθερο λάκτισμα και μια άλλη για να αποκρούσει μια κεφαλιά που κατέληγε στο τέρμα.

«Ίσως η πιο σημαντική συνεισφορά του ήταν η δυνατή διεκδίκηση που έκανε στις καθυστερήσεις, όταν βγήκε πολύ μακριά από τη γραμμή του για να πιάσει μια τελευταία μπάλα που έψαχνε», πρόσθεσε. «Ένα ωραίο τέλος σε μια πραγματικά δυνατή παράσταση».

Εν τω μεταξύ, το τσεχικό μέσο iSport βαθμολόγησε τον Jaros με επτά στα δέκα, επαινώντας τον ως «όταν ήταν δύσκολα, άντεξε».

Ο δημοσιογράφος Michal Kosturik πρόσθεσε σε άλλο σημείο ότι ο Jaros ήταν «αξιόπιστος απέναντι στην Αγγλία, εξαιρετικός απέναντι στη Γερμανία», επισημαίνοντας ότι οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον πανηγυρίσουν μαζί του στο φινάλε της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τη Liverpool, ο Jaros παραμένει στο σκοτάδι για το μέλλον του σε αυτή τη φάση, αν και καθώς κλείνει τα 22 τον επόμενο μήνα και έχοντας αγωνιστεί για λεπτά συμμετοχής στο Stockport, μια μακροχρόνια παραμονή στους Reds είναι αμφίβολη.

Φυσικά, υπάρχει μια πιθανότητα, ιδίως καθώς πλέον θεωρείται «εγχώριος παίκτης» στην Premier League και η ομάδα του δεν έχει αρκετούς τέτοιους παίκτες. Αλλά ίσως είναι πιο ρεαλιστικό να υποθέσουμε ότι οι επιδόσεις του στο Euro U21 θα μπορούσαν αντ’ αυτού να ενισχύσουν το προφίλ του και να προσελκύσουν μνηστήρες ενόψει μιας μετακίνησης το καλοκαίρι.

Από τον πάγκο στις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Euro U21 ο Jaros
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com