Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης της Saudi Pro League Al-Ahli πιθανότατα να είναι ο Firmino

Παίκτης της Saudi Pro League Al-Ahli πιθανότατα να είναι ο Firmino

Ο Roberto Firmino θα μπορούσε να γίνει ο τελευταίος παίκτης που θα ανταλλάξει την Ευρώπη με τη Σαουδική Αραβία μετά την αποχώρησή του από τη Liverpool, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται για μια μετακίνηση.

Το Σάββατο ο Firmino θα είναι και επίσημα ελεύθερος, μετά τη λήξη του συμβολαίου του στο Anfield, επιτρέποντάς του να ενταχθεί σε άλλο σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος επέλεξε να λήξει την παραμονή του στη Liverpool δίνοντας με την αποχώρηση του χώρο στην επόμενη γενιά επιθετικών που έρχεται, αλλά αναμενόταν ευρέως να παραμείνει στην Ευρώπη. Αντ’ αυτού, τώρα έχει αναφερθεί ότι η ομάδα της Saudi Pro League Al-Ahli βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συμφωνία με τον 31χρονο, με ιατρικές εξετάσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα.

Ο δημοσιογράφος Fabrizio Romano ήταν μεταξύ εκείνων που μετέδωσαν την είδηση, με τις συνομιλίες να λέγεται ότι είναι «σε εξέλιξη», καθώς ο σύλλογος «περιμένει την τελική απόφαση του παίκτη».

Η Al-Ahli, η οποία είναι ένας από τους τέσσερις συλλόγους που ανήκουν πλέον στο Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, προσέφερε τριετές συμβόλαιο. Ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος Khaled Al-Rasheed υποστήριξε μάλιστα ότι οι δύο πλευρές έχουν «φτάσει σε τελική συμφωνία».

Έχει ήδη προγραμματιστεί ιατρικός έλεγχος μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής αυτής της εβδομάδας, αν ο Firmino δώσει το πράσινο φως, γεγονός που θα μπορούσε να τον δει να ακολουθεί πολλούς παίκτες υψηλού προφίλ στη Σαουδική Αραβία.

Ο Cristiano Ronaldo μεταπήδησε τον Ιανουάριο και έκτοτε τον ακολούθησαν οι Karim Benzema, N’Golo Kante, Ruben Neves και Kalidou Koulibaly.

Αποτελεί μέρος ενός μεγάλου ανασχηματισμού που είδε την PIF να αναλαμβάνει την ιδιοκτησία των Al-Ahli, Al-Nassr, Al-Ittihad και Al-Hilal, ενώ τέσσερις άλλες ομάδες – Qadsia SC, Al-Diriyah Club, Al-Ula και Al-Suqoor FC – ελέγχονται από κρατικές εταιρείες.

Το πρωτάθλημα Saudi Pro League επεκτάθηκε σε 18 ομάδες, με κάθε μία από αυτές να μπορεί πλέον να διαθέτει το πολύ οκτώ ξένους παίκτες.

Αντί οι συγκεκριμένοι σύλλογοι να υπογράφουν αυτούς τους παίκτες, έχει εξηγηθεί ότι η PIF διαπραγματεύεται τις συμφωνίες πριν οι νέες αφίξεις ουσιαστικά μοιραστούν μεταξύ των ομάδων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Firmino συνδέεται με μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία, με αναφορές που εκτείνονται από τις αρχές του έτους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, επίσης, το AFP ανέφερε ότι το Νο 9 βρισκόταν στη λίστα με τους πολυπόθητους παίκτες μαζί με τους προαναφερθέντες Benzema και Kante, καθώς και τους Hugo Lloris, Luka Modric, Jordi Alba και Sergio Busquets.

Ο Busquets όμως αποφάσισε έκτοτε να ενταχθεί αντί αυτού στην Inter Miami, συναντώντας ξανά τον Lionel Messi στο MLS, με τον ίδιο τον Αργεντινό να απορρίπτει μια επικερδή μεταγραφή στη Μέση Ανατολή.

Η Mail ανέφερε επίσης το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας για τον Alex Oxlade-Chamberlain, αν και στο παρελθόν έχει αφήσει να εννοηθεί η επιθυμία του να παραμείνει στην Premier League.

Παίκτης της Saudi Pro League Al-Ahli πιθανότατα να είναι ο Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com