Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσε τώρα η 3η εμφάνιση της Liverpool για το 2023/24

Διέρρευσε τώρα η 3η εμφάνιση της Liverpool για το 2023/24

Το τρίτο σετ της Liverpool για την χρονιά 2023/24 θα είναι ένα μωβ σχέδιο, με την τελευταία διαδικτυακή διαρροή να αποκαλύπτει το σορτς που ταιριάζει με τη φανέλα.

Ενώ η Liverpool έχει ήδη αποκαλύψει τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση, τα εκτός έδρας και τα τρίτα της σχέδια από τη Nike δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από τον σύλλογο.

Ωστόσο, αξιόπιστες διαρροές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τους ίδιους τους λιανοπωλητές, έδωσαν μια ισχυρή ένδειξη για το πώς θα φαίνονται, συμπεριλαμβανομένης μιας διχαστικής πράσινης και λευκής φανέλας.

Όσον αφορά το τρίτο κιτ, η Liverpool πρόκειται να φορέσει ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει διάφορες αποχρώσεις του μωβ, με μαύρο τόνο. Το λευκό χρησιμοποιείται για τα λογότυπα, συμπεριλαμβανομένου της Nike, του σήματος της Ομάδας και του χορηγού Standard Chartered.

Οι διαρροές της φανέλας ξεκίνησαν γύρω στα τέλη του έτους, με την πρώτη εικόνα που μοιράστηκε ο λάτρης του κιτ @KB2X στο Twitter τον Απρίλιο Αυτό επιβεβαιώθηκε έκτοτε από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του Footy Headlines και τώρα ο διαδικτυακός λιανοπωλητής Zalando μοιράστηκε μια εικόνα των σορτς.

Θα έχουν τα ίδια χρώματα και σχέδιο σε στυλ camo με την φανέλα, με μια ασορτί μαύρη ρίγα να τρέχει στα πλάγια. Οι κάλτσες είναι επίσης πιθανό να είναι μωβ.

Θα είναι η πρώτη φορά που οι outfielders της Liverpool φορούν μωβ στολή από το 2018/19, με το πιο κοντινό πέρα από αυτό να είναι τα τρίτα της Warrior από το 2012/13 και το 2013/14.

Η Nike έχει αναφερθεί συχνά σε εμβληματικές εμφανίσεις από το παρελθόν του συλλόγου, όπως με την εντός έδρας φανέλα της επόμενης σεζόν – η οποία είναι παρόμοια με αυτή που φορέθηκε στον θρίαμβο του Κυπέλλου Αγγλίας το 1965 – αλλά αυτή η τρίτη στολή είναι μοναδική. Η Liverpool αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα της τρίτη στολή στα τέλη του καλοκαιριού.

Διέρρευσε τώρα η 3η εμφάνιση της Liverpool για το 2023/24
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com