Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι θα μπορούσαν να προσφέρουν στην Liverpool οι παίκτες της λίστας της

Τι θα μπορούσαν να προσφέρουν στην Liverpool οι παίκτες της λίστας της

Η Liverpool δεν έχασε χρόνο για να ολοκληρώσει την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού, αφού υπέγραψε τον Alexis Mac Allister από την Brighton.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου εντάχθηκε στους Reds σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2022/23, φτάνοντας έναντι αμοιβής που πιστεύεται ότι ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια λίρες. Η αρχή της πολυαναμενόμενης ανανέωσης της μεσαίας γραμμής, με την Liverpool να αναμένεται ακόμα να υπογράψει τουλάχιστον έναν ακόμα μέσο αυτό το καλοκαίρι, αν όχι δύο.

Ο Jurgen Klopp που επιστρατεύσε τις υπηρεσίες 11 διαφορετικών μέσων την περασμένη σεζόν, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται σε 15 αν θέλουμε να συμπεριλάβουμε τους Trent Alexander-Arnold, Cody Gakpo, Roberto Firmino και τον νεαρό Bobby Clark. Με το μηχανοστάσιο των «κόκκινων» να εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, αφού η ανανέωσή του καθυστέρησε για το φετινό καλοκαίρι, έγινε σαφές ότι η ποσότητα δεν σημαίνει πάντα ποιότητα στο Anfield.

Η Liverpool σχεδίαζε πάντα πολλαπλές αφίξεις μέσων φέτος το καλοκαίρι, με την απόφασή της να αποχωρήσει από την κούρσα για την υπογραφή του Jude Bellingham τον Απρίλιο εν μέρει επειδή συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν μια σειρά από νέες ποιοτικές προσθήκες και όχι μια σημαντική υπογραφή. Με τους James Milner, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain και τον δανεικό από τη Juventus Arthur Melo να είναι πλέον όλοι πρώην Reds, μια τέτοια ανάγκη για ενίσχυση μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, παρά το γεγονός ότι η τετράδα είναι περιθωριακοί παίκτες.

Μετά την υπογραφή του Mac Allister και με τον Fabio Carvalho να αναμένεται να αποχωρήσει δανεικός, ο Klopp έχει αυτή τη στιγμή επτά μεσοεπιθετικούς που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει φέτος. Ο Tyler Morton θα ενισχύσει περαιτέρω τις τάξεις, αν εντυπωσιάσει στην προετοιμασία, αφού επιστρέψει από μια σεζόν ως δανεικός στην Blackburn Rovers, με τους Alexander-Arnold, Gakpo και Clark να εξακολουθούν να προσφέρουν περαιτέρω ενίσχυση στο μηχανοστάσιο, αν χρειαστεί.

Ωστόσο, η Liverpool σκοπεύει να ενισχυθεί περαιτέρω, με τους Khephren Thuram, Manu Kone, Ryan Gravenberch, Gabri Veiga και Romeo Lavia να είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των μεταγραφών της. Με τον Mac Allister να μπαίνει μόλις στα χρόνια της ακμής του και να συμπληρώνει τα σιγά σιγά γερασμένα πόδια των Jordan Henderson, Thiago Alcantara και Fabinho, αυτό το επόμενο νεότερο προφίλ της μεταγραφής θα ακολουθήσει τους Curtis Jones, Harvey Elliott και Stefan Bajcetic, έχοντας το ένα μάτι στο μέλλον της ομάδας, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να επηρεάσει άμεσα την πρώτη ομάδα.

Είτε ο Klopp επιμείνει σε ένα ανεστραμμένο σύστημα με οπισθοφύλακες με ένα κουτί στη μεσαία γραμμή αυτή τη σεζόν είτε επιστρέψει σε έναν πιο παραδοσιακό σχηματισμό 4-3-3, οι Κόκκινοι θα θέλουν να έχουν μια ποικιλία επιλογών στη μεσαία γραμμή που διαθέτουν αντίθετα διαπιστευτήρια για να τους καλύψουν και στις δύο διατάξεις.

Αυτό είναι εν μέρει που έκανε τον Mac Allister μια τόσο ελκυστική μεταγραφή, με τον μεσοεπιθετικό να αισθάνεται άνετα ως νούμερο έξι, νούμερο οκτώ και νούμερο 10, και ως εκ τούτου να είναι κατάλληλος να παίζει είτε στην κορυφή είτε στο κάτω μέρος της μεσαίας γραμμής.

Αν έπρεπε να προβλέψετε τώρα το αρχικό σχήμα της Liverpool για την πρεμιέρα της σεζόν με την Chelsea εκτός έδρας, θα περιμένατε να δείτε τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου να κάνει αμέσως πλήρες ντεμπούτο. Δίπλα του, χωρίς τη γνώση των επόμενων μεταγραφών των Reds, ο Fabinho θα διατηρήσει τη θέση του, με τους Henderson, Thiago και Jones να διεκδικούν την τελευταία θέση.

Όταν όμως οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες του Klopp πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, η δύναμη σε βάθος της μεσαίας γραμμής της Liverpool, αν όλα πάνε καλά, θα είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Με έναν πολυεργαλείο λοιπόν να έχει ήδη περάσει την πόρτα της εξόδου, τι ρόλους θα μπορούσαν να καλύψουν οι πέντε αναφερόμενοι μεσοεπιθετικοί στη λίστα των Reds;

Khephren Thuram

Ένας άνθρωπος που στοιχηματίζει θα επέλεγε πιθανότατα τον Thuram ως την πιο πιθανή καλοκαιρινή μεταγραφή της Liverpool, αν βασιστούμε στο ένστικτο, αν και, όπως συμβαίνει με όλη την αναφερόμενη πεντάδα, δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη προσφορά, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ο μεγαλύτερος από την πεντάδα, ο 22χρονος, ο οποίος είναι γιος της νικήτριας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Lilian Thuram, είναι ήδη πλήρης διεθνής με τη Γαλλία, αφού έκανε το ντεμπούτο του σε διεθνείς αγώνες τον Μάρτιο. Ωστόσο, παρά τα σχετικά τρυφερά του χρόνια, ξεκίνησε στις 43 από τις 48 εμφανίσεις του με την OGC Nice για να αναδείξει τόσο τη σημασία του όσο και την ανθεκτικότητά του.

Η ομάδα της Ligue 1 εναλλασσόταν μεταξύ διαφόρων σχηματισμών την περασμένη σεζόν, παρατάσσοντας κατά καιρούς τόσο μια τριάδα στη μεσαία γραμμή όσο και έναν διπλό αμυντικό άξονα. Ως αποτέλεσμα, ο χρόνος συμμετοχής του Thuram μοιραζόταν μεταξύ του νούμερο έξι και του νούμερο οκτώ, αν και θα έκανε επίσης δύο εμφανίσεις στην αριστερή πτέρυγα, παρόλο που είναι δεξιοπόδαρος.

Θα έπαιζε κυρίως ως νούμερο οκτώ όταν η γαλλική ομάδα επέλεγε μια τριάδα στη μεσαία γραμμή, ενώ θα έμπαινε σε έναν πιο βαθύ ρόλο όταν επέλεγε ένα διπλό άξονα. Ως αποτέλεσμα, θα ταίριαζε και στα δύο συστήματα του Klopp είτε σε προωθημένους είτε σε πιο αμυντικούς ρόλους.

Ο Thuram, με ύψος 1,80 μ., είναι επίσης ο ψηλότερος της πεντάδας και ως εκ τούτου αποτελεί απειλή και στις δύο περιοχές σε στημένες φάσεις – ένα χαρακτηριστικό που εκτιμά ο Klopp στους μέσους του. Ένας ισχυρός μέσος, ο 22χρονος ευδοκιμεί όταν μεταφέρει την μπάλα προς τα εμπρός και νικάει τους αντιπάλους.

Αν και σκόραρε μόλις δύο φορές την περασμένη σεζόν και έχει συνολικά οκτώ γκολ για τη Nice τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, κατέγραψε οκτώ ασίστ την περίοδο 2022/23. Επίσης, δέχθηκε έξι κίτρινες κάρτες σε όλες τις διοργανώσεις

Ίσως ταιριάζει στο προφίλ ενός χαρακτηριστικού σκληροτράχηλου μέσου του Κλοπ στη μεγαλοπρέπεια της Λίβερπουλ, αν οι Reds υπέγραφαν τον Thuram, θα περίμενε κανείς να χρησιμοποιηθεί κυρίως ως νούμερο οκτώ. Ωστόσο, όπως και ο Gini Wijnaldum πριν από αυτόν, θα μπορούσε επίσης να του εμπιστευτεί κανείς αυτόν τον βαθύτερο ρόλο, ενώ οι εξορμήσεις του στα αριστερά δείχνουν ότι θα μπορούσε να κληθεί και στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μεσαία γραμμή της Liverpool δεν είχε ενέργεια και δύναμη την περασμένη σεζόν, ο Thuram σίγουρα μπορεί να καλύψει και στις δύο θέσεις. Με συμβόλαιο μέχρι το 2025, πρόσφατες αναφορές αναφέρουν ότι θα κοστίσει τουλάχιστον 34 εκατομμύρια λίρες.

Manu Kone

Σε αντίθεση με τον Thuram, ο Kone είναι πιο φυσικά αμυντικός με το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του μέχρι σήμερα να έχει περάσει σε μια βαθύτερη διπλή μεσοεπιθετική γραμμή. Θα παραταχθεί σε μια τέτοια θέση μαζί με τον συμπατριώτη του διεθνή με τη Γαλλία κάτω των 21 ετών, καθώς θα παρουσιάσουν τα διαφορετικά στυλ και χαρακτηριστικά τους στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εναντίον της Ιταλίας.

Μόλις λίγους μήνες νεότερος από τον συμπατριώτη του, ο 22χρονος πραγματοποίησε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, με όλες να προέρχονται από την αρχή. Ωστόσο, συγκεντρώνοντας 12 κίτρινες κάρτες, ένα από τα τέσσερα παιχνίδια της Bundesliga που έχασε ήταν λόγω αποβολής – η τρίτη φορά που αναγκάστηκε να μείνει εκτός αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες τις τελευταίες δύο σεζόν για την Borussia Monchengladbach.

Εξακολουθεί να ευδοκιμεί στο να κερδίζει την κατοχή της μπάλας, παρά τις κίτρινες κάρτες. Έτσι, αν υπογράψει, θα είναι περισσότερο μια εναλλακτική λύση για τον Fabinho ως νούμερο έξι, παρά θα αγωνίζεται πιο μπροστά ως νούμερο οκτώ.
Είναι επίσης δυνατός όταν μεταφέρει την μπάλα προς τα εμπρός, την πασάρει, έχοντας δύναμη, όταν ντριμπλάρει, αν μια τέτοια αλλαγή είναι κάτι που επιθυμεί να εξετάσει ο Klopp. Ωστόσο, καταγράφοντας ένα γκολ και μία ασίστ την περασμένη σεζόν, επαναλαμβάνει πως δεν είναι γνωστός επιθετικός παίκτης.

Δεν έχει εμπειρία σε μια τριάδα μεσοεπιθετικών, θα ήταν αναμφισβήτητα καταλληλότερος για το σύστημα 3-2-2-3 της Liverpool. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Fabinho δεν είχε συνηθίσει να είναι μοναχικός μέσος πριν από τη δική του μετακίνηση στο Anfield, ούτε και αυτός.

Με ύψος 1.80, ο δεξιοπόδαρος kone έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και έχει αρχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων, αλλά και των «κόκκινων». Αν η Liverpool θέλει μια άμεση εναλλακτική λύση για τον Fabinho στο νούμερο έξι, ο Kone είναι κατάλληλος και θα προσέφερε κάτι διαφορετικό αν έμπαινε μαζί με τον Mac Allister και έναν ακόμη.
Ωστόσο, με τον Bajcetic να έχει ήδη προβληθεί ως ο μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου, ο Klopp ίσως προτιμήσει μια πιο ολοκληρωμένη επιλογή.

Ryan Gravenberch

Η σεζόν 2022/23 δεν ήταν επιτυχημένη για τον Gravenberch, παρά το γεγονός ότι βοήθησε την Bayern Munich να κατακτήσει τον τίτλο της Bundesliga. Υπογράφηκε έναντι 16 εκατομμυρίων λιρών από τον Ajax το περασμένο καλοκαίρι, και ξεκίνησε μόλις σε έξι από τις 33 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις για τους Βαυαρούς και δεν κατάφερε να καταγράψει κανένα γκολ ή ασίστ από τα 30 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας και το Champions League.

Δυσαρεστημένος με την κατάστασή του, ο διεθνής Ολλανδός έχει μιλήσει πολλές φορές δημοσίως για το μέλλον του το τελευταίο διάστημα. Αν δεν παίξει περισσότερο την επόμενη σεζόν, επιθυμεί να προχωρήσει, με τη Liverpool να φέρεται να έχει συνομιλίες με τον ατζέντη του στις αρχές του έτους και την οικογένειά του τον Απρίλιο.

Ωστόσο, η Bayern θεωρείται απρόθυμη να αφήσει τον μέσο να φύγει, εξασφαλίζοντας ότι το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Το ενδιαφέρον των Reds είναι μακροχρόνιο, ανεξάρτητα από αυτό, με τον 21χρονο να βρίσκεται στη λίστα της Liverpool πέρυσι πριν μετακομίσει στη Γερμανία και να έχει συνδεθεί σποραδικά με μια μετακίνηση στο Anfield από τότε που εντυπωσίασε απέναντι στην ομάδα του Jurgen Klopp στο Champions League το 2020.

Με ύψος 1,80 μ., θα ήταν κατάλληλος για τη Liverpool. Στον Ajax, έπαιζε κατά κύριο λόγο σε μια τριάδα στη μεσαία γραμμή και κατά καιρούς θα μπορούσε να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε από τις τρεις θέσεις. Ωστόσο, στην Bayern, οι έξι συμμετοχές του ήταν είτε σε βαθύτερο διπλό άξονα είτε ως νούμερο 10.

Ως αποτέλεσμα, θα ήταν άνετος σε οποιονδήποτε σχηματισμό των Reds, τόσο σε προωθημένους όσο και σε αμυντικούς ρόλους. Στα χαρτιά, είναι ένας all-rounder όπως ο Mac Allister, αλλά πιο φυσικός. Κατά κύριο λόγο νούμερο οκτώ που είναι ιδιαίτερα δυνατός στην πάσα και την ντρίμπλα, είναι άλλος ένας που ταιριάζει στο αγαπημένο μοντέλο του Jurgen Klopp και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως «αντικαταστάτης του Wijnaldum».

Ο διεθνής Ολλανδός, που είναι μόλις 21 ετών, διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία από την αναφερόμενη πεντάδα και είναι ο μόνος που έχει αγωνιστεί τακτικά στο Champions League.

Κάνοντας 89 συμμετοχές κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων σεζόν του στο Άμστερνταμ, κατάφερε οκτώ γκολ και 12 ασίστ. Ξεκινώντας και στα 14 παιχνίδια του Champions League, οι τρεις από τις έξι συμμετοχές στην Eredivisie που έχασε ήταν λόγω του κοροναϊού, καθώς ξεκίνησε 83 παιχνίδια για να αποδείξει την ανθεκτικότητά του και να εξηγήσει την απογοήτευσή του την περασμένη σεζόν.

Συγκρινόμενος με τον Paul Pogba και τον Frank Rijkaard αλλά και έναν πρώην προπονητή νέων του Ajax, το Sky Sports ανέφερε προηγουμένως ότι η Bayern θα ήθελε να ανακτήσει το ποσό των 20 εκατομμυρίων λιρών – συμπεριλαμβανομένων των προσθηκών – που συμφώνησε γι’ αυτόν, καθώς και ένα μικρό κέρδος, με ένα ποσό 25 εκατομμυρίων λιρών να φημολογείται ως αποτέλεσμα, αν τον πουλήσει απρόθυμα.

Gabri Veiga

Σκοράροντας 11 εντυπωσιακά γκολ για την ομάδα της Celta Vigo την περασμένη σεζόν, ο Veiga διαφέρει από τα άλλα ονόματα που αναφέρθηκαν ως προς το ότι είναι ένας πιο επιθετικά προικισμένος παίκτης.

Ο 21χρονος είχε 16 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Celta πριν από πέρυσι, προτού εμφανιστεί στο προσκήνιο με 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεκινώντας στις 28 από τις 36 εμφανίσεις του στη La Liga πέρυσι, καθώς προωθήθηκε πλήρως στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο, ήταν ο δεύτερος σκόρερ της, σκοράροντας μόλις ένα γκολ λιγότερο από τον θρύλο του συλλόγου και αποτυχημένο της Liverpool, Iago Aspas.

Εν τω μεταξύ, μόνο ο Jamal Musiala της Bayern Munich πέτυχε περισσότερα γκολ από τον Veiga για τους μέσους ηλικίας 20 ετών και κάτω, στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ τα συνολικά 29 σουτ στο στόχο του ήταν τα περισσότερα από τη μεσαία γραμμή στη La Liga.

Καταγράφοντας επίσης τέσσερις ασίστ, το αποκορύφωμα της σεζόν του νεαρού Ισπανού τον είδε να σκοράρει ένα νικητήριο γκολ εναντίον της πρωταθλήτριας Barcelona την τελευταία αγωνιστική της σεζόν. Ενώ η Celta θα τερμάτιζε τη σεζόν στη 13η θέση, απομακρύνθηκε μόλις τρεις βαθμούς από τις θέσεις υποβιβασμού με την επίδραση του Veiga να είναι αδιαμφισβήτητη.

Ενώ η Celta τελείωνε τη σεζόν με σχηματισμό 4-3-3, με τον Veiga να λειτουργεί ως νούμερο οκτώ, για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου βρέθηκε σε ένα ζευγάρι κεντρικού-μέσου, αφού εδραίωσε τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Πριν από αυτό, χρησιμοποιήθηκε παίζοντας μακριά από τον επιθετικό.

Δυνατός στο τελευταίο τρίτο του γηπεδου, είτε δημιουργώντας ευκαιρίες για σουτ είτε περνώντας μπαλιές, ο 21χρονος, ο οποίος έχει ύψος 1,80 μ., είναι ομολογουμένως μάλλον ακατέργαστος και δεν έχει την εμπειρία ορισμένων από τους άλλους υποψήφιους παίκτες της Liverpool. Πέρυσι έχασε δύο παιχνίδια λόγω αποβολής με κόκκινη και κίτρινη κάρτα για να καταδείξει αυτή την έλλειψη ωριμότητας.

Ωστόσο, το άμεσο παιχνίδι του, έχοντας δείξει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να ευδοκιμήσει παίζοντας box-to-box με έναν αμυντικό μέσο δίπλα ή πίσω του, θα τον έβλεπε να ταιριάζει σε μια προωθημένη θέση στη μεσαία γραμμή των Κόκκινων, ή ως νούμερο οκτώ στο παραδοσιακό 4-3-3.

Παρόλο που προσφέρει μια απειλή για γκολ από τη μεσαία γραμμή, θα ήταν μια προσαρμογή της προσφοράς για τον Veiga αν μεταπηδήσει στην Premier League. Με συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά φέρεται να διαθέτει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 35 εκατ. λιρών στο συμβόλαιό του, η αλλαγή ατζέντη τον Απρίλιο υποδηλώνει ότι έρχεται μια μεγάλη κίνηση το καλοκαίρι.

Προσφέροντας κάτι διαφορετικό από τις τρέχουσες επιλογές της Liverpool, μια μεταγραφή θα ήταν εύκολο να διαπραγματευτεί ως αποτέλεσμα αυτής της ρήτρας αποδέσμευσης. Αλλά το αν οι Reds επιλέξουν να την ασκήσουν, μένει να το δούμε. Αν ο Klopp κινηθεί για τον Veiga αυτό το καλοκαίρι, θα χρειαστεί επίσης ένας πιο συντηρητικός μέσος για να τον συμπληρώσει, με τον Spanaird να είναι πολύ μελλοντικός.

Romeo Lavia

Έχοντας κάνει δύο συμμετοχές στο εγχώριο κύπελλο με τη Man City την περίοδο 2021/22, ο Lavia εντάχθηκε στη Southampton το περασμένο καλοκαίρι σε μια συμφωνία ύψους 14 εκατομμυρίων λιρών. Η ομάδα του Pep Guardiola διαθέτει μεν οψιόν επαναγοράς ύψους 40 εκατ. λιρών για τον Βέλγο διεθνή, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, αλλά ενεργοποιείται μόνο το 2024. Ως αποτέλεσμα, οι υποβιβασμένοι Άγιοι θα μπορούσαν να κοιτάξουν να εξαργυρώσουν μια προσπάθεια για περισσότερα τώρα.

Με ηλικία μόλις 19 ετών και ύψος 1,80 μ., ο Lavia είναι ο νεότερος και πιο κοντός παίκτης της λίστας. Αλλά είναι επίσης ο μόνος με εμπειρία στην Premier League, και εντυπωσίασε αρκετά την περασμένη σεζόν παρά τον υποβιβασμό – και το γκολ που χάρισε στον Diogo Jota την τελευταία αγωνιστική.

Ο Βέλγος είναι ένας μέσος που παίζει κυρίως σε αμυντικό διπλό άξονα και θα ήταν μια εναλλακτική λύση για τον Fabinho, αν υπογράψει. Αν και καλός στη μπάλα, του αρέσει να κάνει τάκλιν και να ευδοκιμεί στην αναχαίτιση για να ξανακερδίσει την κατοχή της μπάλας.

Διαθέτοντας μεγάλη ταχύτητα, είναι επίσης κατάλληλος για ένα παιχνίδι υψηλής πίεσης, το οποίο προτιμά ο Klopp. Όμως, συμβαδίζοντας με το αμυντικό του στυλ, χρεώθηκε εννέα φορές με κίτρινες κάρτες την περασμένη σεζόν.

Με 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας ένα γκολ και μια ασίστ, οι 29 από τις συμμετοχές του ήταν από την αρχή, παρά τα τρυφερά του χρόνια. Θα έχανε όμως οκτώ αγώνες με τραυματισμό στον προσαγωγό, φυσικά είναι σημαντικό να σημειωθεί πόσο νέος είναι ακόμα.

Τι θα μπορούσαν να προσφέρουν στην Liverpool οι παίκτες της λίστας της
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com