Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς RB Leipzig δανεικός οδεύει ο Fabio Carvalho

Προς RB Leipzig δανεικός οδεύει ο Fabio Carvalho

O Fabio Carvalho σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Liverpool και της RB Leipzig.

Ο Fabio Carvalho δεν έχει στερηθεί υποψήφιων μνηστήρων για την επόμενη σεζόν, αλλά τώρα «πλησιάζει» σε μια μετακίνηση με τη μορφή δανεισμού στη Γερμανία.

Αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, το μέλλον του Carvalho βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αφού η πρώτη του σεζόν ολοκληρώθηκε με μόλις 638 λεπτά συμμετοχής σε 21 εμφανίσεις. Τόσο ο 20χρονος όσο και ο σύλλογος ήταν διατεθειμένοι να ακούσουν προτάσεις, οι οποίες δεν άργησαν να έρθουν, με την RB Leipzig να βρίσκεται στην κορυφή της ουράς.

Η αρχική τους προσφορά «απορρίφθηκε ως γελοία», της τάξης των 10 εκατομμυρίων λιρών, με τη Liverpool να επιθυμεί να ακούσει μόνο προτάσεις δανεισμού για έναν παίκτη που θεωρεί «μελλοντικό πρωταγωνιστή». Σύμφωνα με τον David Lynch του Football Insider, η Leipzig έχει πλέον ενεργήσει αναλόγως για να αποκτήσει τον Carvalho ως δανεικό για τη σεζόν 2023/24, με τον νεαρό να «πλησιάζει» στο να κάνει την αλλαγή.

Ο Carvalho προτίμησε τη μετακίνηση στη Γερμανία έναντι της μετακίνησης σε άλλη ομάδα της Premier League, με τη West Ham, την Brentford και την Burnley να έχουν κινηθεί για μια προσωρινή μετακίνηση.

Οι πιο λεπτές λεπτομέρειες του δανείου «δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί» και αυτό περιλαμβάνει το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι μια επιλογή αγοράς στη συμφωνία – αν και ο James Pearces της Athletic δηλώνει ότι μια συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει επιλογή αγοράς.
Με τη Liverpool να έχει κρατήσει σκληρή στάση για να βρεθεί μόνο ένας δανεισμός, θα πρέπει να είναι ένα πειστικό ποσό για να είναι δυνατή αυτή η ρήτρα, φαντάζεται κανείς.

Ο Carvalho θα επιθυμεί διακαώς να αποφύγει την έλλειψη λεπτών συμμετοχής που τον βρήκε στη Liverpool, ενώ η Leipzig μπορεί επίσης να του προσφέρει ποδόσφαιρο στο Champions League μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε. Δεν έχει κρύψει την επιθυμία του για μια ευκαιρία να λάμψει, αφού έμεινε σε δεύτερη μοίρα στη σεζόν της Liverpool και η ελπίδα είναι ότι η Leipzig θα αποδειχθεί το κατάλληλο μέρος για να κάνει ακριβώς αυτό.

Η Leipzig είναι γνωστή για τη συνεργασία και την καλλιέργεια νεαρών ταλέντων και ο προπονητής Marco Rose θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη επιλογή για τον Carvalho, με το στυλ παιχνιδιού του να περιγράφεται ως «συναισθηματικότητα, πείνα και ενεργητικότητα».

Προς RB Leipzig δανεικός οδεύει ο Fabio Carvalho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com