Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το «άκυρο» της Chelsea σε Man Utd για Mount δικαιώνει την Liverpool

Το «άκυρο» της Chelsea σε Man Utd για Mount δικαιώνει την Liverpool

Οι προσφορές της Man United για τον Mason Mount που απορρίφθηκαν από την Chelsea, δείχνουν γιατί η Liverpool αποχώρησε από την διεκδίκηση του παίκτη.

Η Liverpool δεν διεκδικεί πλέον τον μέσο της Chelsea Μason Mount και οι προσφορές της Manchester United που έχει απορρίψει η Chelsea μέχρι στιγμής δείχνουν γιατί αποχώρησε. Νωρίτερα το καλοκαίρι, φαινόταν πιθανό ότι ο Μount θα μετακόμιζε από το Stamford bridge στο Anfield ως μέρος της «ανακατασκευής» της μεσαίας γραμμής του Jürgen Klopp.

Καθώς ο 24χρονος μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η Chelsea είναι απρόθυμη να του προσφέρει ανανέωση συμβολαίου που ζητούσε ο παίκτης, η Liverpool ήταν έτοιμη να προχωρήσει το μακροχρόνιο ενδιαφέρον της. Προς τα τέλη Μαΐου ακόμη, παρουσιάστηκε ως η πιο ρεαλιστική επιλογή του Mount – μέχρι να επιβεβαιωθούν οι αναφορές με τη Man United.

Όπως και με τον Jude Bellingham, οι Κόκκινοι στη συνέχεια απομακρύνθηκαν γρήγορα από το σκηνικό καθώς άνθρωποι εντός του συλλόγου θεώρησαν ότι μια συμφωνία θα ήταν πολύ δαπανηρή για να δικαιολογηθεί. Ωστόσο, η Manchester United έχει πιέσει με τις προσπάθειές της να αποκτήσει τον Άγγλο, καθώς αυτή την εβδομάδα βλέπει τη δεύτερη προσφορά της να απορρίπτεται από την Chelsea

Σύμφωνα με ευρέως διαδεδομένα δημοσιεύματα την Τετάρτη, συμπεριλαμβανομένου του Sky Sports, η Chelsea απέρριψε μια νέα προσφορά αξίας έως και 50 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό το πακέτο αφορούσε εγγυημένα 45 εκατομμύρια £ με 5 εκατομμύρια £ σε πρόσθετα, τα οποία, όπως και με την προηγούμενη προσφορά της Manchester Utd των 40 εκατομμυρίων λιρών, «ακυρώθηκαν αμέσως».

Η Athletic αναφέρει ότι η Chelsea παρουσίασε στη Manchester United όρους που θα έκρινε αποδεκτούς, με τον λονδρέζικο σύλλογο να ζητά 60 εκατομμύρια λίρες μπροστά και 5 εκατομμύρια £ σε πρόσθετα.

Παρά το γεγονός αυτό, μια συμφωνία υποστηρίζεται ότι «πλησιάζει πιο κοντά», αν και το Sky Sports πρόσθεσε ότι η Manchester United «έχει μια αποτίμηση στο μυαλό της, την οποία είναι απίθανο να προχωρήσει πέρα από αυτό».

Όταν σταμάτησε το ενδιαφέρον της για το Bellingham, η Liverpool πήρε μια σαφή απόφαση να δαπανήσει τα χρήματά της σε πολλούς μέσους, κάτι που μέχρι στιγμής έχει αποδώσει. Μια συμφωνία για τον Alexis Mac Allister, σύμφωνα με πληροφορίες του This Is Anfield, άξιζε μόλις 35 εκατομμύρια £, χωρίς να γίνουν περαιτέρω πληρωμές στην Brighton.

Εν τω μεταξύ, οι τελευταίες αναφορές από τη Nice αναφέρουν ότι ο Γάλλος μέσος Khephren Thuram – πιθανότατα η επόμενη προσθήκη – θα είναι διαθέσιμος με παρόμοια χρέωση. Ο Manu Kone της Borussia Monchengladbach είναι επίσης μια ακόμα επιλογή, με τη Liverpool να αναμένεται να φέρει άλλους δύο για να ενταχθούν στο πλάι του Mac Allister.

Το άκυρο της Chelsea σε Man Utd για Mount δικαιώνει την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com