Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool ελπίζει να προλάβει τον αγώνα στο Anfield με Bournemouth

Η Liverpool ελπίζει να προλάβει τον αγώνα στο Anfield με Bournemouth

Παρά τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αντίθετο, η Liverpool εξακολουθεί να σχεδιάζει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της νέας σεζόν στις 19 Αυγούστου.

Υπήρξαν ισχυρισμοί αυτή την εβδομάδα ότι οι εργασίες του Anfield Road έχουν καθυστερήσει και ότι τα μέσα ενημέρωσης θα ενημερωθούν αυτήν την εβδομάδα ότι το έργο έχει καθυστερήσει ένα μήνα. Το νέο άνω διάζωμα έχει πλέον εγκατασταθεί πλήρως, με την αφαίρεση του παλιού άνω διαζώματος –και της οροφής της– να ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Εν τω μεταξύ, έχουν τοποθετηθεί ηλιακοί συλλέκτες στην οροφή και η επένδυση στο εξωτερικό του πλησιάζει στην ολοκλήρωση. Όπως με κάθε έργο αυτής της φύσης, οι εργολάβοι The Buckingham Group ακολουθούν ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα κατασκευής. Αυτό το χρονοδιάγραμμα είχε ένα παράθυρο τεσσάρων εβδομάδων για την αφαίρεση της παλιάς οροφής και του άνω διαζώματος της Anfield Rd Stand, η οποία πραγματοποιήθηκε ακριβώς εντός του χρονοδιαγράμματος.

Πολλή δουλειά εσωτερικά, που οι οπαδοί δεν μπορούν να δουν από βίντεο, από drone ή εξωτερικά, έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες από τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν τον Μάιο. Φυσικά, υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν, αλλά ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της σεζόν απέχει σχεδόν δύο μήνες και η δουλειά στο χώρο είναι 24ωρη.

Ορισμένοι οπαδοί έχουν εκφράσει ανησυχίες για την κατάσταση του γηπέδου, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχεί.

Ο νέος αγωνιστικο΄ς χώρος, ο οποίος θα τοποθετηθεί την επόμενη εβδομάδα, έχει καλλιεργηθεί σε ένα αγρόκτημα χλοοτάπητα τους τελευταίους τρεις μήνες. Θα χρειαστούν μόλις τρεις ημέρες για να στρωθεί και απαιτούνται περίπου τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμο για παιχνίδι. Αυτός είναι άνετα αρκετός χρόνος, με σχεδόν δύο μήνες μέχρι τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν.

Η Liverpool ζήτησε από την Premier να παίξει το πρώτο της παιχνίδι για τη νέα σεζόν εκτός έδρας, αίτημα που ικανοποιήθηκε με ένα ταξίδι στο Stamford bridge το εναρκτήριο Σαββατοκύριακο του πρωταθλήματος

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο σύλλογος θα ζητήσει να διεξαχθούν και άλλα παιχνίδια εκτός έδρας είναι μεγάλοι.

Συγκεκτρωτικά, σας παραθέτουμε κάποια στοιχεία γύρω από την ανακατασκευασμένη κερκίδα Anfield Rd:
Α)Θα ολοκληρωθεί πριν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του 2023/24
Β)Η νέα χωρητικότητα έχει οριστεί να είναι 61.015
Γ)Η ανακατασκευασμένη κερκίδα θα φιλοξενήσει 15.967 υποστηρικτές
Δ)Το κάτω διάζωμα θα παραμείνει ίδιο
Ε)Εκτιμώμενο κόστος κατασκευής 80 εκατ. λίρες

Η Liverpool ελπίζει να προλάβει τον αγώνα στο Anfield με Bournemouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com