Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool και Newcastle στην προσπάθεια απόκτησης του Nicolo Barella

Liverpool και Newcastle στην προσπάθεια απόκτησης του Nicolo Barella

Η Liverpool εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον μεσοεπιθετικό της Inter Milan Nicolo Barella εν μέσω συνδέσεων με πολλούς άλλους, αν και η τιμή του μπορεί να αποδειχθεί πολύ υψηλή.

Ο Barella έχει αναδειχθεί σε περιζήτητο παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού, με τη Newcastle να συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που πιστώνονται με ενδιαφέρον για τον 26χρονο.

Μετά την ήττα της Inter από τη Man City στον τελικό του Champions League, ο Ιταλός διεθνής έχει προταθεί να αποχωρήσει από το San Siro και η Premier League μοιάζει ο πιο πιθανός προορισμός του. Σύμφωνα με τον Miguel Delaney της Independent, «οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη» μεταξύ της Newcastle και της Inter σχετικά με μια πιθανή συμφωνία.

Ωστόσο, η Liverpool εμφανίζεται ως «εξίσου ενδιαφερόμενη», καθώς «αισθάνεται ότι η ενέργειά του ταιριάζει ακριβώς με αυτό που θέλει από έναν δεύτερο μέσο για να συμπληρώσει τον Alexis Mac Allister». Ο Mac Allister, που αποκτήθηκε για 35 εκατομμύρια λίρες από την Brighton, αναμένεται να αναλάβει τον προωθημένο, αριστερό ρόλο στη μεσαία γραμμή του Jurgen Klopp.

Η επόμενη προτεραιότητα θα είναι η κάλυψη του ρόλου της δεξιάς πλευράς και ο Barella ταιριάζει στο σχέδιο, αν και ο Delaney τονίζει ότι, όπως και η Newcastle, η Liverpool «πιστεύει ότι η τιμή είναι προς το παρόν πολύ υψηλή». Η Inter, η οποία πλήρωσε περίπου 40 εκατομμύρια λίρες για να πάρει το Νο 23 από την Cagliari το 2020, ζητά 80 εκατομμύρια λίρες, με τη Newcastle να είναι διατεθειμένη να πληρώσει μόνο 50 εκατομμύρια λίρες.

Παρόμοια θα είναι η κατάσταση και στο Anfield, με εναλλακτικούς στόχους όπως ο Khephren Thuram της OGC Nice, να θεωρούνται πιο «προσιτοί». Παρ’ όλα αυτά, το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον για τον Barella υποδηλώνει ότι η Liverpool θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση όπως και οι συνάδελφοί της στο St James’ Park.

Η ίδια η Newcastle θα μπορούσε να επιλέξει να κυνηγήσει άλλους μεσοεπιθετικούς, με τον Thuram να έχει συνδεθεί στο παρελθόν, αν και ο Delaney αναφέρει τον Sandro Tonali της AC Milan και τον Conor Gallagher της Chelsea ως πιθανές περιπτώσεις. Δεν αποτελεί, βέβαια, έκπληξη το γεγονός ότι η Liverpool ενδιαφέρεται για τον Barella, ιδιαίτερα με βάση το προφίλ του και δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέονται.

Οι ισχυρισμοί φτάνουν μέχρι το 2018 στην πατρίδα του, την Ιταλία, ενώ μόλις φέτος το καλοκαίρι ο δημοσιογράφος της Liverpool Neil Jones επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του. Στο βιβλίο του «Intensity», ο βοηθός προπονητή Pepijn Lijnders ανέφερε πολλές φορές το όνομα του μέσου, ενώ σε μια στήλη για την εφημερίδα «The Athletic» το 2021 εξήρε τη «μεγάλη καρδιά και την ηρεμία» του.

Πριν από την αναμέτρηση της Liverpool με την Inter στο Champions League πέρυσι, ο Klopp παραδέχθηκε μάλιστα ότι ήταν «πολύ χαρούμενος» που ο Barella δεν μπορούσε να συμμετάσχει. «Όταν είδαμε το [προηγούμενο] παιχνίδι [όταν η Inter κέρδισε τη Salernitana με 5-0], ήμασταν πραγματικά χαρούμενοι που ο Barella δεν παίζει», είπε στους δημοσιογράφους, «γιατί έφτιαξε νομίζω τρεις ή τέσσερις φάσεις!».

Αλλά η διαφορά μεταξύ του ενδιαφέροντος της Liverpool και της πραγματοποίησης μιας μεταγραφής, φαίνεται να είναι τουλάχιστον 30 εκατομμύρια λίρες σε αυτό το στάδιο.

Liverpool και Newcastle στην προσπάθεια απόκτησης του Nicolo Barella
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com