Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σειρήνες στα αυτιά του Salah από το πρωτάθλημα της Saudi Pro League

Σειρήνες στα αυτιά του Salah από το πρωτάθλημα της Saudi Pro League

Η επένδυση της Σαουδικής Αραβίας στο ποδόσφαιρο θα συνεχιστεί, με τον Mo Salah να κατονομάζεται ως ένας από τους παίκτες που θέλει να στοχεύσει η λίγκα στη συνέχεια.

Το πρωτάθλημα Saudi Pro League αναπτύσσεται γρήγορα. Ο Cristiano Ronaldo και ο Karim Benzema εντάχθηκαν φέτος και σύντομα θα προστεθούν και άλλα κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Ruben Neves και ο N’Golo Kante είναι δύο από τους πιο πρόσφατους παίκτες της Premier League που κατευθύνονται εκεί και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Εκτός από τη Newcastle United, το Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας έχει αγοράσει τέσσερις από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας και επιδιώκει να επεκταθεί περαιτέρω στο ποδόσφαιρο. Ένας μεγάλος στόχος γι’ αυτούς θα ήταν και ο Salah.

Ο επικεφαλής της επιτροπής μάρκετινγκ της Ασιατικής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, Hafez Al-Medlej, δήλωσε στην Koura μέσω της AS: «Πρέπει επίσης να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για την υπογραφή του Mohamed Salah, καθώς είναι συντριπτικά δημοφιλής στον αραβικό κόσμο και στην Ευρώπη. Νομίζω ότι ο Salah έχει ακόμα κάποια ρεκόρ να σπάσει με τη Liverpool, οπότε ελπίζω ότι αν δεν έρθει τώρα, θα έρθει στο μέλλον».

Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου δεν λήγει πριν από το 2025 και δεδομένης της εξαιρετικής φυσικής του κατάστασης, θα μπορούσε να είναι ακόμη κορυφαίος παίκτης σε εκείνο το σημείο. Κάτι που θα μπορούσε να τον δελεάσει είναι η προοπτική των μισθών που προσφέρονται. Ενώ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Liverpool, κερδίζοντας τουλάχιστον 350.000 λίρες την εβδομάδα, αυτό θα ήταν ψίχουλα μπροστά στους μισθούς της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Karim Benzema φέρεται να αμείβεται με 3,2 εκατομμύρια λίρες την εβδομάδα στην Al-Ittihad, γεγονός που μεταφράζεται σε 10 φορές ο μισθός του όταν έπαιζε στη Real Madrid. Ο Salah αναμένεται να προσελκύσει παρόμοια επίπεδα ενδιαφέροντος από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας.

Όμως παρά το ενδεχόμενο προσοδοφόρων αποδοχών, είναι απίθανο το Νο 11 της Liverpool να φύγει σύντομα. Του απομένει ακόμα αρκετός χρόνος να μείνει στην κορυφή του παιχνιδιού και είναι ξεκάθαρα ένας παίκτης που οδηγείται από την δίψα για επιτυχίες, γκολ και τρόπαια.

Σειρήνες στα αυτιά του Salah από το πρωτάθλημα της Saudi Pro League
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com