Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε ασυνήθιστο λόγο αποδίδει την επιστροφή του στα γκολ ο Diogo Jota

Σε ασυνήθιστο λόγο αποδίδει την επιστροφή του στα γκολ ο Diogo Jota

Ο Diogo Jota έχει αποδώσει την ανάκαμψη της φόρμας του, σε μια αλλαγή «δεισιδαιμονίας» που του φαίνεται «δύσκολο να διαφωνήσει κάποιος».

Ο Πορτογάλος πέρασε πάνω από ένα χρόνο χωρίς γκολ, πριν από ένα τέρμα που σημείωσε κόντρα στη Leeds United τον περασμένο Απρίλιο, γεγονός που τον οδήγησε σε ένα σερί με πέντε γκολ σε τέσσερις αγώνες. Η ανάκτηση της φυσικής του κατάστασης και η επίδειξη πίστης από τον Jurgen Klopp, βοήθησαν στην αναγέννησή του στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Ο Jota πρόσθεσε επίσης ένα νέο ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια, στη λίστα με τους λόγους για την αλλαγή της φόρμας του και την επιστροφή του στα γκολ. Μιλώντας στο FourFourTwo, ο Νο. 20 της Liverpool είπε: «Ποτέ δεν σκόραρα με τα προηγούμενα παπούτσια και είναι ψυχολογικό αν είσαι επιθετικός. Σκέφτηκα πως «ίσως είναι τα παπούτσια που πρέπει να αλλάξω». Τότε (μετά την αλλαγή παπουτσιών) σκοράρεις και όλα είναι καλά.»

«Είναι απλά εργαλεία, αλλά όταν τα κοιτάς, σου δίνουν διαφορετικά συναισθήματα. Αλλά αν αισθάνεσαι ωραία με τα παπούτσια αισθάνονται και σκοράρεις… Τότε είναι δύσκολο να «διαφωνήσεις όταν σκοράρεις».»

Ο Jota θα ελπίζει να ξεκινήσει γρήγορα η σεζόν, με τον επιθετικό να αντιμετωπίζει πολύ ανταγωνισμό στην επίθεση. Ο Luis Diaz και ο Darwin Nunez θα διεκδικήσουν και οι δύο την κάλυψη της αριστερής θέσης, ενώ ο Cody Gakpo φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή του Κlopp στη μέση της επίθεσης.

Η συμμετοχή της Liverpool στο Europa League θα πρέπει να σημαίνει ότι η καθένας από αυτούς, θα έχει αρκετό χρόνο αγώνα αυτή τη σεζόν, αλλά ο Jota θα θέλει σίγουρα μια θέση στην πρώτη ενδεκάδα του Κlopp.

Αφού σημείωσε 21 γκολ σε 55 αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021/22, θα ελπίζει να επαναλάβει τη φόρμα που είχε δει νωρίτερα στην καριέρα του στη Liverpool και ελπίζουμε ότι τα παπούτσια του μπορούν να βοηθήσουν στην πορεία!!!

Σε ασυνήθιστο λόγο αποδίδει την επιστροφή του στα γκολ ο Diogo Jota
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com