Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gravenberch: «Θέλω περισσότερο χρόνο παιχνιδιού αλλιώς να πάω αλλού»

Gravenberch: «Θέλω περισσότερο χρόνο παιχνιδιού αλλιώς να πάω αλλού»

Ο φημολογούμενος στόχος της Liverpool, Ryan Gravenberch, επέμεινε ότι σκοπεύει να φύγει από την Bayern Munich, αν δεν του εξασφαλιστεί χρόνος συμμετοχής την επόμενη σεζόν.

Ο μεσοεπιθετικός υπέγραψε στην Bayern κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2022 έναντι 18 εκατ. ευρώ και, παρά το γεγονός ότι χαίρει μεγάλης εκτίμησης, από τότε αποτελεί σε μεγάλο βαθμό μια περιφερειακή λύση στον σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια της παρθενικής του καριέρας στη Bavaria, ο Ryan Gravenberch περιορίστηκε σε μόλις τρεις συμμετοχές στην Bundesliga, καθώς ο σύλλογος κατέκτησε το 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημά του.

Μιλώντας στην De Telegraaf για την απογοητευτική πρώτη του σεζόν στην Bayern Munich, ο Gravenberch αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, αν δεν του εξασφαλιστεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής.

«Περίμενα ότι θα έπαιρνα περισσότερες ευκαιρίες και λεπτά συμμετοχής από ό,τι τελικά πήρα. Είχα κάνει πολύ καλή προετοιμασία και πίστευα ότι το άξιζα», δήλωσε. «Θέλω απλώς να παίξω περισσότερο, κατά προτίμηση στην Bayern Munich. αλλιώς σε έναν σύλλογο όπου να παίζω 100 τοις εκατό. Αυτή είναι η προτίμησή μου. Γιατί δεν θέλω να περάσω άλλη μια χρονιά όπως αυτή που πέρασα τώρα. Μια τέτοια σεζόν ήταν καλή, έμαθα πραγματικά πολλά. Αλλά θέλω απλά να παίζω ποδόσφαιρο».

Παρά την έλλειψη χρόνου συμμετοχής, το 90min καταλαβαίνει ότι ο παίκτης έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες της Premier League ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα, η Liverpool έχει δηλώσει την επιθυμία της να αποκτήσει τον Gravenberch αυτό το καλοκαίρι, με τον Ολλανδό διεθνή να βρίσκεται στη μακρά λίστα των στόχων της για τη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο, η προτίμηση της Liverpool να υπογράψει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού έχει σταματήσει κάθε πρόοδο σε μια πιθανή μετακίνηση στο Anfield, καθώς η Bayern επιθυμεί να πουλήσει τον παίκτη άμεσα, αν του επιτρέψει να φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Πηγές επιβεβαίωσαν ότι η West Ham United, η Newcastle United και η Totttenham Hotspur παρακολουθούν επίσης την κατάσταση του Gravenberch, αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο παίκτης προτιμά μια μετακίνηση στη Liverpool.

Gravenberch: «Θέλω περισσότερο χρόνο παιχνιδιού αλλιώς να πάω αλλού»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com