Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε θέση ισχύος οι Κόκκινοι για τον Micky Van De Ven

Σε θέση ισχύος οι Κόκκινοι για τον Micky Van De Ven

Σύμφωνα με την Ισπανική Nacional, η Liverpool φαίνεται να κερδίζει την Manchester City στο κυνήγι της απόκτησης της υπογραφής του 22χρονου Ολλανδού αμυντικού Micky Van De Ven, ο οποίος έχει παίξει με την Under 21 Εθνική της πατρίδας του.

Ο Van de Ven διένυσε μια εκπληκτική περίοδο φόρμας με την Volfsburg μετά την μεταγραφή του από την Ολλανδική Volendam και οι Κόκκινοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα δεκαπλάσια από τα 3 εκατομμύρια ευρώ που ήταν το κόστος της μετακίνησης του στη Γερμανία.

Ο Jurgen Klopp πιστεύει ότι ο Ολλανδός αμυντικός θα μπορούσε να εξελιχθεί σε νέο Van Dijk ενώ και η Manchester City παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του.

Οι Ισπανοί πάντως πιστεύουν ότι οι Κόκκινοι έχουν πλέον καθαρά το πλεονέκτημα για την απόκτηση του, θεωρώντας ότι ο παίκτης είπε το «ναι» σε ενδεχόμενη μετακίνηση του στο Anfield.

Εξάλλου όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο παίκτης στην VI.nl «Φυσικά και έχω ακούσει ότι η Liverpool ενδιαφέρεται για μένα και γνωρίζω ότι με παρακολουθούν εδώ και καιρό. Η Liverpool είναι μια μεγάλη ομάδα. Υπάρχει μια περίπτωση για μένα να φύγω αυτό το καλοκαίρι. Αν έρθει μια καλή ομάδα με ένα καλό σχέδιο, τότε είμαι ‘ανοιχτός’ στην πρόταση τους.»

Σε θέση ισχύος οι Κόκκινοι για τον Micky Van De Ven
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com