Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προτείνει» τον Tammy Abraham στην Liverpool ο Glen Johnson

«Προτείνει» τον Tammy Abraham στην Liverpool ο Glen Johnson

Ο πρώην αμυντικός των Reds Glen Johnson, πιστεύει ότι η Liverpool πρέπει να αποκτήσει τον Άγγλο διεθνή Tammy Abraham παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Μια απίστευτη σεζόν για τη Roma είδε τον πρώην παίκτη της Chelsea να έχει μόλις οκτώ γκολ σε 38 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Παρ’ όλο την μέτρια αποτελεσματικότητα του, ο Jose Mourinho έβαλε τον Abraham στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ οι Giallorossi κυνηγούσαν μια θέση στο Champions League.

Οι αναφορές συνδέουν τον Abraham – αξίας περίπου 40 εκατομμυρίων λιρών – με μια επιστροφή στην Αγγλία μόλις δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Chelsea για την Ιταλία. Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός του νωρίτερα αυτό το μήνα σημαίνει ότι ο 25χρονος είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2023.

Αυτό το γεγονός, δεν πτοεί τον πρώην δεξιό αμυντικό των Κόκκινων, να πιστεύει ότι η Liverpool, πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του. Μία πρόταση που έχει λογική, μόνο στο θέμα της ύπαρξης Άγγλων παικτών στο ρόστερ της Ομάδας, λόγω του σχετικού νόμου, καθώς οι Κόκκινοι είναι «γεμάτοι» στην επιθετική τους γραμμή.

Κατά ειρωνικό τρόπο, οι αντίπαλοι των Reds στο Merseyside, η Everton, είναι ένας από τους συλλόγους που φέρεται να παρακολουθούν τον Abraham, καθώς ο Sean Dyche στοχεύει να ενισχύσει την πρώτη γραμμή του. Υπήρχαν ακόμη και προτάσεις από Aston Villa η οποία μπορεί να προσφέρει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο υπό τον Unai Emery και μάλιστα φήμες αναφέρουν να είχε συμφωνήσει μια συμφωνία για τον επιθετικό πριν από τον εφιάλτη του τραυματισμού του.

Προτείνει τον Tammy Abraham στην Liverpool ο Glen Johnson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com