Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον των Κόκκινων για τον Warren Zaire-Emery;

Ενδιαφέρον των Κόκκινων για τον Warren Zaire-Emery;

0 17χρονος Γάλλος Warren Zaire-Emery αποτελεί το «διαμάντι» της Ακαδημίας της PSG και κατάφερε να μπει στο ραντάρ των Manchester City και Borussia Dortmund.

Οι καλές του εμφανίσεις στο κέντρο της Γαλλικής ομάδας αλλά και οι συνεχιζόμενες παρουσίες του στην αρχική ενδεκάδα είναι φυσικό να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των παραπάνω ομάδων αλλά και των Κόκκινων που προσπαθούν να ανανεώσουν τις τάξεις του κέντρου τους αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την RMC Sport λοιπόν, ο παίκτης δείχνει να απασχολεί τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού της Liverpool, γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας του και το γεγονός ότι κάποιες πλευρές του παιχνιδιού του χρειάζονται βελτίωση, δείχνει αρκετά ώριμος, κρατά την μπάλα στα πόδια του ενώ και η ικανότητα του στην πάσα θεωρείται εκπληκτική.

Ο Warren Zaire-Emery είναι ένας παίκτης που ο Guardiola αγαπά να τον παρακολουθεί, όμως η απόκτηση του θεωρείται δύσκολη από πλευράς PSG, με τους Γάλλους να θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως αντίβαρο – προσφορά στην Manchester City – για την μετακίνηση του Bernardo Silva στο Παρίσι.

Ενδιαφέρον των Κόκκινων για τον Warren Zaire-Emery;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com