Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα σχέδια από τον νέο ατζέντη για τον στόχο της Liverpool Gabri Veiga?

Νέα σχέδια από τον νέο ατζέντη για τον στόχο της Liverpool Gabri Veiga?

Ο φημολογούμενος στόχος της Liverpool Gabri Veiga της Celta Vigo, μπορεί να είναι με την Εθνική Ισπανίας U21 αλλά ο νέος του ατζέντης δεν έχει σταματήσει να κάνει σχέδια για το μέλλον του πελάτη του.

Οι ενδιαφερόμενοι για τον 21χρονο μέσο έχουν αυξηθεί σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η αναζήτηση των Reds για ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή συνεχίζεται. Ο Jurgen Klopp έχει ήδη προσθέσει τον Alexis Mac Allister στο ρόστερ των Κόκκινων, αλλά η «κίνηση» έχει επιβραδυνθεί από τότε, κάτι που μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι ορισμένοι γνωστοί στόχοι βρίσκονται επί του παρόντος με τις διεθνείς ομάδες τους.

Ο Veiga δεν είναι διαφορετικός σε αυτό καθώς συμμετέχει με την Ισπανία ενόψει του EURO U21, αλλά αναμένεται να πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι με τη ρήτρα αποδέσμευσης να ενεργοποιηθεί. Αναφέρεται ότι είναι της τάξης των 34,5 εκατομμυρίων λιρών και με τον νεαρό μέσο να μην έχει λιγοστούς μνηστήρες, θα γίνει πολύς λόγος για το μέλλον του.

Και ο νέος του ατζέντης Pini Zahavi θα συμμετάσχει σε μεγάλο βαθμό στη διαδικασία, μια αλλαγή που συνέβη τον Απρίλιο και συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Ισπανίας αυτή την εβδομάδα.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι όλα ήταν λίγο χάλια, αλλά πήρα την απόφαση να αλλάξω ατζέντη και αποφάσισα ποιος είναι ο καλύτερος», είπε ο Veiga σε πρόσφατες δηλώσεις του. «Είναι κάτι που πρέπει να περάσουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές και είναι κάτι που με βοήθησε να ωριμάσω πολύ.»

Ο Veiga έδειξε αρκετή αυτή την ωριμότητα όταν του έκαναν ερωτήσεις η μία μετά την άλλη για το μέλλον του, απαντώντας με την εμπειρία ενός βετεράνου, λέγοντας: «Νομίζω ότι τα καταφέρνω καλά. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το μέλλον μου», είπε. «Θέλω να ζω στο παρόν, που είναι η εθνική ομάδα και μια πολύ ωραία πρόκληση όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.»

Το ότι μπορεί να αισθάνεται άνετα με τον νέο του ατζέντη που διαχειρίζεται τα συμφέροντα του ενώ η εστίασή του παραμένει στην Ισπανία, είναι φαινομενικά ένα βήμα παραπάνω από αυτό που βίωνε προηγουμένως ο 21χρονος. Δεν υπάρχει κάτι νεώτερο γύρω από τις διαπραγματεύσεις με τη Celta, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι η Liverpool βρίσκεται σε «προχωρημένο στάδιο» συνομιλιών και ίσως η συμπεριφορά του Veiga να δείχνει πως γνωρίζει ήδη πού βρίσκεται το μέλλον του.

Το U21 Euro ξεκινά στις 21 Ιουνίου και ενώ θα ήταν η προτίμηση της Liverpool να κλείσει συμφωνίες το συντομότερο δυνατό, θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι αναμονής για τον Veiga – όπως και οποιοσδήποτε από τους Khephren Thuram, Manu Kone, Romeo Lavia, Ryan Gravenberch και Micky Van de Ven.

Νέα σχέδια από τον νέο ατζέντη για τον στόχο της Liverpool Gabri Veiga?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com