Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόκριση για Salah με Αίγυπτο, ήττα για Ολλανδία των Virgil & Gakpo

Πρόκριση για Salah με Αίγυπτο, ήττα για Ολλανδία των Virgil & Gakpo

Ο Μο Salah βοήθησε να διασφαλιστεί η πρόκριση της Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ οι Ολλανδοί Virgil & Gakpo υπέστησαν ήττα από την Κροατία.

Παρά την κοπιαστική σεζόν, πολλοί από τους παίκτες της Liverpool έχουν ήδη επιστρέψει στη δράση με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Virgil van Dijk και ο Cody Gakpo εμφανίστηκαν και οι δύο καθώς υπέστησαν απογοήτευση, χάνοντας 4-2 μπροστά στο κοινό των γηπεδούχων, από την Κροατία.

Από την άποψη της Liverpool, δεν θα μπορούσε να πάει πολύ χειρότερα για τους Reds, με το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση που σημαίνει ότι ο Van Dijk έπαιξε όλα τα 120 λεπτά και ο Gakpo αποχώρησε μετά από 105 λεπτά.

Αντίθετα, παίζουν πλέι οφ για την τρίτη θέση εναντίον της Ισπανίας ή της Ιταλίας, στις 18 Ιουνίου, το οποίο καμία από τις δύο ομάδες δεν θα διεκδικήσει. Αυτό θέτει τουλάχιστον την πιθανότητα, το δίδυμο της Liverpool να ξεκουραστεί για τον αγώνα.

O Salah ήταν στη δράση και ξεκίνησε τους εορτασμούς των 31ων γενεθλίων του, καθώς βοήθησε να διασφαλιστεί η πρόκριση της Αιγύπτου στο AFCON του Ιανουαρίου. Ερχόμενη απέναντι στη Γουινέα, για την οποία ο Naby Keita έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα, η Αίγυπτος αρχικά έμεινε πίσω μετά από 26 λεπτά.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Salah έχασε μια χρυσή ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ευτυχώς για τον Salah, συμμετείχε ξανά λίγο πριν το ημίχρονο, δημιουργώντας μία φαση για τον συμπαίκτη του Mahmoud Trezeguet για την ισοφάριση. Στη συνέχεια, ο Mostafa Mohamed σημείωσε το νικητήριο γκολ για την Αίγυπτο μετά από 79 λεπτά, σκοράροντας δυνατά στο δεξί του πόδι.

Απομένουν ακόμη πολλοί διεθνείς αγώνες με τα προκριματικά του EURO 2024 να ξεκινούν την Παρασκευή και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών να ξεκινά στις 21 Ιουνίου. Ο Curtis Jones και ο Harvey Elliot θα συμμετάσχουν στο τουρνουά για την Αγγλία, ενώ ο Sepp Van de Berg θα αγωνιστεί για την Ολλανδία.

Πρόκριση για Salah με Αίγυπτο, ήττα για Ολλανδία των Virgil & Gakpo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com