Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Να κερδίσουμε ξανά τη νέα σεζόν»

Konate: «Να κερδίσουμε ξανά τη νέα σεζόν»

Ο Ibrahima Konate στη συνέντευξη του στο RMC, πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν που έρχεται για τους Reds, καθώς και για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει ο ίδιος.

Αναφορικά με τη νέα σεζόν δήλωσε:

“ Δεν το έχουμε συζητήσει, αλλά νομίζω ότι κάθε παίκτης ξέρει τι να κάνει και τι πρέπει να κάνει για την επόμενη σεζόν. Να κερδίσουμε. ”

“ Είμαστε τυχεροί που έχουμε τους οπαδούς μας που είναι πάντα μαζί μας. Η σεζόν πέρασε, δεν πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πρέπει να θυμόμαστε τα λάθη που κάναμε και να σκεφτούμε την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν. ”

Αν θα θεωρηθεί μεταβατική σεζόν:

“ Οχι, καθόλου. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει Champions League, δεν πειράζει. Θα παίξουμε στο Europa League και έχουμε την Premier League, που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. ”

Για την κακή περσινή σεζόν:

“ Είχαμε ένα αρκετά περίπλοκο ξεκίνημα στη σεζόν. Αλλά, όπως είδαμε τους τελευταίους δύο μήνες, ασκήσαμε κάποια πίεση, έχουμε πραγματικά επανακινητοποιηθεί. Είμαστε εμείς, είμαστε οι παίκτες: κάποια στιγμή τα κάναμε μαντάρα σε αυτή τη σεζόν. ”

Τι θέλει να βελτιώσει στο παιχνίδι του:

“ Ειλικρινά, υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία θα ήθελα να δουλέψω. Θα ήθελα να βελτιωθώ στο αριστερό μου πόδι, με το κεφάλι μου – να βάλω περισσότερα γκολ – και στις μακρινές πάσες επίσης. ”

Ibrahima Konate και Trent Alexander-Arnold στο King Power Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com