Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέντε παίκτες της Bundesliga που θα μπορούσαν να κοιτάξουν οι Reds

Πέντε παίκτες της Bundesliga που θα μπορούσαν να κοιτάξουν οι Reds

Με έναν νέο αθλητικό διευθυντή κατευθείαν από το γερμανικό ποδόσφαιρο, η Liverpool αναμένεται να κοιτάξει την Bundesliga κατά τη διάρκεια αυτής της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Αρκετοί παίκτες από τη γερμανική κορυφαία κατηγορία έχουν συνδεθεί με τη Liverpool ενόψει μιας πολυάσχολης μεταγραφικής περιόδου.

Με τον Alexis Mac Allister να έχει ήδη υπογράψει, οι Reds θα μπορούσαν πλέον να χρησιμοποιήσουν την τεχνογνωσία του νέου αθλητικού διευθυντή Jorg Schmadtke για να υπογράψουν από την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας.

Ρίξαμε μια ματιά στους παίκτες της Bundesliga που θα μπορούσε να στοχεύσει η Liverpool

1)Micky van de Ven – Wolfsburg
Θεση: Centre back,left back
Ηλικία:22 ετών

Είναι μεγάλος, είναι κόκκινος (δυνητικά), είναι ο Micky van de Ven.

Ο 22χρονος είναι 6’4″ centre back ικανός να παίξει και αριστερό μπακ.

Έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του παίζοντας για μια βελτιωμένη ομάδα της Wolfsburg η οποία τερμάτισε όγδοη στη Bundesliga αυτή τη σεζόν.

Ένα πλεονέκτημα που θα μπορούσε να τον κάνει κατάλληλο για τη Liverpool είναι ο ρυθμός του – είναι μια αρετή που θα ταίριαζε σε έναν ρόλο στην αμυντική τριάδα του Jurgen Klopp ενώ είχε την κατοχή.

Το WAZ ανέφερε προηγουμένως ότι ο Jurgen Klopp είναι «τεράστιος θαυμαστής» του Van de Ven και ότι θα κόστιζε «τουλάχιστον» 34 εκατομμύρια £

2)Manu Kone – Borussia Monchengladbach
Θέση:Κεντρικος μέσος
Ηλικια:22 ετών

Υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές για τον Manu Kone, με τον David Lynch του Football Insider να δηλώνει ότι έχει «ήδη γίνει επαφή με τους εκπροσώπους» του Γάλλου, ενώ ο Florian Plettenberg του Sky Germany λέει ότι μια μεταγραφή είναι «πολύ απίθανη».

Αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για τον 22χρονο, ο οποίος είναι ένας μέσος από box-to-box ικανός να συνεισφέρει και στα δύο άκρα του γηπέδου.

Όπως και ο Μac Allister, θα έφερνε την ικανότητα να μεταφέρει την μπάλα μπροστά και είναι ικανός να σουτάρει από απόσταση, κάτι που η Liverpool έλειπε τελευταία στη μεσαία γραμμή.

Ο Fabrizio Romano αναφέρει ότι θα κόστιζε τουλάχιστον 30 εκατομμύρια λίρες, αλλά η Liverpool θα μπορούσε να λάβει ώθηση στην επιδίωξή του αφού ο γιος του Schmadtke, Nils, διορίστηκε πρόσφατα νέος αθλητικός διευθυντής της Monchengladbach.

3)Ryan Gravenberch – Bayern Munich
Ηλικία:21 ετών
Θέση: Κεντρικός μέσος

Ίσως ο πιο συναρπαστικός παίκτης που έχει συνδεθεί από την Bundesliga είναι ο Ryan Gravenberch.

Μετά τη μετακίνησή του από τον Ajax πέρυσι, η πρώτη εκστρατεία του μέσου στην Bayern Munich δεν πήγε καλά στο σχέδιο.

Ξεκίνησε μόνο έξι παιχνίδια όλη τη σεζόν και προηγουμένως ειπώθηκε ότι ήθελε να μετακομίσει στους Reds, σύμφωνα με τη Melissa Reddy. Ωστόσο, η Bayern δεν είναι πρόθυμη να πουλήσει.

Είναι ακόμα μόλις 21 ετών και έχει αρκετό χρόνο για να εκπληρώσει τις δυνατότητές του εκεί.

4)Ron-Robert Zieler – Hannover 96
Θέση: Τερματοφύλακας
Ηλικία:34 ετών
Εντάξει, δεν είναι αυστηρά παίκτης της Bundesliga – το Hannover 96 είναι αυτή τη στιγμή στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας – αλλά ο Ron-Robert Zieler είναι ούτως ή άλλως στη λίστα μας.

Με τον Caoimhin Kelleher να μην εχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, η Liverpool μπορεί να χρειαστεί έναν νέο τερματοφύλακα τον Αύγουστο και ο Zieler φαίνεται ο πιο πιθανός να ενταχθεί.

Ο Adrian πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά μια αποχώρηση του Κelleher θα άφηνε τη Liverpool με λιγότερο από έναν «τερματοφυλακα στην πρώτη ομάδα».

Ο Zieler θα μπορούσε να είναι ιδανικός για να καλύψει τη θέση του Kelleher, με αρκετή εμπειρία έχοντας παίξει περισσότερα από 400 παιχνίδια σε όλη την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Liverpool θα θεωρούνταν γηγενής παίκτης, αφού πληρούσε τα κριτήρια παίζοντας για τη Manchester United κατά τη νεανική του καριέρα.

Εάν φύγει ο Κelleher, ο Ζieler θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης με τους Κόκκινους να πρέπει να πληρούν την ποσόστωση για εγχώριους παίκτες, προκειμένου ο Κlopp να αναφέρει περισσότερους από 20 ανώτερους παίκτες στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

5)Josko Gvardiol – RB Leipzig
Ηλικία:21 ετων
Θέση: centre back

Η φύση της φόρμας του Joe Gomez και του Joel Matip σημαίνει ότι οι Reds θα μπορούσαν να ψάξουν στην αγορά για έναν νέο κεντρικό αμυντικό αυτό το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρθηκε, ο Van de Ven έχει συνδεθεί πρόσφατα, αλλά μια πιο μακροχρόνια φημολογούμενη κίνηση ήταν για τον Josko Gvardiol.

Ενώ ο θόρυβος γύρω από μια πιθανή μεταγραφή στη Liverpool έχει χαθεί τελευταία, η Athletic ανέφερε τον Μάρτιο ότι ο Κροάτης διεθνής «θαυμάζεται από τα ανώτερα στελέχη των προσλήψεων στη Liverpool», αλλά ότι το μέγεθος του ποσού της μεταγραφής μπορεί να είναι κάτι που μπορεί να αποκλείσει μια πιθανή κίνηση.

Ο παίκτης της RB Leipzig έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να παίξει στην Premier League, αλλά ο προπονητής του, Marco Rose, είπε τον Φεβρουάριο ότι «θα είναι παίκτης της RB Leipzig την επόμενη σεζόν».

Ο Ryan Gravenberch αρέσει στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com