Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Θα ήθελα τον Thuram στη Liverpool»

Konate: «Θα ήθελα τον Thuram στη Liverpool»

Για τον Khephren Thuram, τον οποίον και κοιτάζει η Liverpool, μίλησε ο αμυντικός της ομάδας, Ibrahim Konate στο πλαίσιο δηλώσεων του που έκανε, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, τονίζοντας πως θα ήθελε να δει τον μέσο στο Anfield.

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον των Reds για τον παίκτη, ο Ibou δήλωσε:

“ Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ερχόταν στη Liverpool, θα τον έπαιρνα υπό την προστασία μου και θα έκανα τα πάντα για να τον κάνω να προχωρήσει και να γίνει ο παίκτης που θέλει να γίνει. ”

“ Αν ο Khéphren έχει την ευκαιρία να έρθει σε μια ομάδα όπως η Liverpool, νομίζω ότι θα εκπλαγεί από τον ενθουσιασμό που θα ακολουθήσει. Είναι στο χέρι του να δουλέψει. Είναι ακόμα πολύ νέος, αλλά έχει απίστευτα περιθώρια προόδου, οπότε του έχω εμπιστοσύνη. ”

“ Ο Khéphren είναι σαν τον μικρό μου αδερφό, είναι κάποιος που τον είδα να μεγαλώνει, θα έκανα τα πάντα για να τον κάνω κορυφαίο παίκτη. ”

Όσο για την ανάγκη αναπλήρωσης των παικτών που έφυγαν:

“ Νομίζω ότι έχουμε τέσσερις παίκτες που αποχωρούν αυτή τη σεζόν, ο Ox, ο Keita, ο Milner και ο Firmino. Είμαστε υποχρεωμένοι να τους αντικαταστήσουμε. Αν δεν τους αντικαταστήσουμε, πώς θα το κάνουμε; Θα είμαστε με παίκτες λιγότερους και θα μας λείπει η ποιότητα; Δεν μπορούμε να παίξουμε με νέους σε αυτό το επίπεδο. ” Είπε ο Konate στο RMC.

Η περίπτωση του Khepren Thuram για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com