Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cascarino: «Βλέπω τον Kone στη Liverpool»

Cascarino: «Βλέπω τον Kone στη Liverpool»

Ο Tony Cascarino ισχυρίστηκε ότι ο Manu Kone θα ενταχθεί στη Liverpool του Jurgen Klopp αυτό το καλοκαίρι από τη γερμανική Borussia Monchengladbach.

Μετά την προσθήκη του Αlexis Mac Allister στις τάξεις τους, ο πρώην επιθετικός υποστήριξε ότι ο Μanu Kone θα πάει και αυτός στη Liverpool, εν μέσω φημών από τη χώρα του, τη Γαλλία, όπως είπε στο talkSPORT.

Ο 22χρονος είναι ένας από τους κορυφαίους επερχόμενους χαφ στην Ευρώπη και ο Cascarino πιστεύει ότι θα βοηθήσει να «επανεφεύρει» τη μεσαία γραμμή του Jurgen Klopp

Αυτές οι μεγάλες αλλαγές χρειάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι ή και πριν από αυτό.

Αλλά οι Reds δεν ήταν αρκετά ενεργοί και, ως εκ τούτου, πυροβολήθηκαν στα πόδια, γι’ αυτό δεν θα παίξουν ποδόσφαιρο Champions League την επόμενη σεζόν.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν υπάρχει χρόνος για να λυπηθεί τον εαυτό της η ομάδα, καθώς ο Cascarino πιστεύει ότι η Liverpool θα συνεχίσει να προχωρά στη μεταγραφική αγορά.

«Όπως είπα, ο Manu Kone είναι ένας από αυτούς που κοιτάζουν», είπε ο Cascarino.

«Στη Γαλλία έχει συζητηθεί ότι θα πάει στη Liverpool. Αυτό είναι εκεί έξω για λίγο. Νομίζω ότι το να φρεσκάρουν αυτή τη μεσαία γραμμή και ήταν απαραίτητο».

Ο Manu Kone θα ήταν κορυφαία προσθήκη εχει την ενέργεια και ικανότητα να πνίγει την αντίπαλη ομάδα και να οδηγεί με τη μπάλα στα ποδια είναι αυτό που χρειάζεται η Liverpool αν θέλει να αμφισβητήσει ξανά στην κορυφή.

Ο Μac Allister το παρέχει αυτό, όπως έδειξε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Brighton και όταν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ του 2022 με την Αργεντινή.

Ο Manuel Kone για το κέντρο της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com