Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alex Oxlade-Chamberlain στο στόχαστρο της Aston Villa

Ο Alex Oxlade-Chamberlain στο στόχαστρο της Aston Villa

Η Aston Villa είχε συνομιλίες για την απόκτηση του αποχωρούντος από τη Liverpool μεσοεπιθετικού Alex Oxlade-Chamberlain, αφού εξασφάλισε συμφωνία για την ελεύθερη μεταγραφή του Youri Tielemans.

Το σίγουρο είναι ότι ο Youri Tielemans έχει περάσει την πόρτα της εξόδου, αφού ο υποβιβασμός της Leicester City στην Championship συνέπεσε με τη λήξη του συμβολαίου του στο King Power Stadium και στη συνέχεια βρέθηκε στο κατώφλι της Aston Villa.

Αλλά, όσον αφορά τις ελεύθερες μεταγραφές, δεν φαίνεται ότι η ομάδα από τα Midlands θα σταματήσει εκεί, καθώς το talkSPORT αναφέρει ότι ο Alex Oxlade-Chamberlain θα μπορούσε να ακολουθήσει μετά από συνομιλίες που είχε με τον σύλλογο.

Αν και, αυτό διαψεύστηκε από τον δημοσιογράφο των Midlands Gregg Evans από την Athletic, ο οποίος υποστήριξε στο Twitter ότι η Villa «δεν είναι κοντά στο να υπογράψει» τον 29χρονο.

Ο Oxlade-Chamberlain υπέγραψε στη Liverpool το 2017 από την Arsenal, αλλά κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο, δεν κατάφερε να φτάσει σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ αφου αντιμετώπιζε συνεχή προβλήματα τραυματισμών.

Πριν από την επίσημη αποχώρησή του από το Anfield, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο όταν λήξει το συμβόλαιό του, ο Jurgen Klopp χαρακτήρισε τον απόφοιτο των ακαδημιών της Southampton «θρύλο» και κάποιον που ήταν «άτυχος σε στιγμές με κακούς τραυματισμούς σε απολύτως λάθος στιγμή», όπως δημοσιεύει η Daily Mail.

Ο Alex Oxlade-Chamberlain στο στόχαστρο της Aston Villa
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com