Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steve Nicol: «Προτιμώ και θέλω τον Declan Rice στην Liverpool»

Steve Nicol: «Προτιμώ και θέλω τον Declan Rice στην Liverpool»

Ο Stevie Nicol σχολίασε πρόσφατα ότι θέλει η Liverpool του Jurgen Klopp να πάρει τον Declan Rice από τη West Ham Utd και θα τον έπαιρνε πριν από τον Moises Caicedo.

Το μεσοεπιθετικό δίδυμο αναμένεται να κάνει κινήσεις με μεγάλα χρηματικά ποσά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2023, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν φέτος στους συλλόγους τους.

Ο Declan Rice ήταν ο αρχηγός της West Ham United του David Moyes στο πρώτο μεγάλο τρόπαιο – το Europa Conference League – μετά από 43 χρόνια και ο Nicol πιστεύει ότι ο 24χρονος «δεν είναι ένας τύπος που παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει», όπως δήλωσε στο ESPN.

Από την άλλη πλευρά, ο Moises Caicedo βοήθησε την Brighton να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη εξάδα φέτος και για πρώτη φορά στην ιστορία της να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη. Οι μετοχές του βρίσκονταν ήδη σε υψηλά επίπεδα, ειδικά με την Arsenal να προσπαθεί να τον αποκτήσει, και αυτό το μόνο που θα κάνει είναι να φουσκώσει ακόμα περισσότερο το ποσό της μεταγραφής του.

Παρ’ όλα αυτά, όταν συζητούσε για το μέλλον του Rice, ο Nicol παραδέχτηκε ότι θα ήθελε τον διεθνή Άγγλο στο Merseyside και θα τον έπαιρνε αντί του Caicedo.

«Θα τον ήθελα (τον Rice) στην ομάδα μου (Liverpool)» δήλωσε ο Nicol. «Είναι ένας από αυτούς τους τύπους που, εκ πρώτης όψεως, από την άποψη των ουδέτερων, δεν είναι φανταχτερός, δεν είναι συναρπαστικός και δεν είναι ένας τύπος που νομίζω ότι παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει. Αλλά οι δέκα παίκτες που στέκονται δίπλα του στο γήπεδο, όλοι τους θα σας πουν πόσο σημαντικός και πόσο καλός είναι. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει καλύτερος. Προχωρώντας προς τα εμπρός, μπορεί να πετύχει περισσότερα γκολ. Νομίζω ότι το γεγονός πως ήταν στη West Ham, σήμαινε ότι έπρεπε να είναι αυτός ο βράχος στο κέντρο του γηπέδου που ξεκινάει τα πάντα, σταματάει τα πράγματα και δίνει την μπάλα στους μπροστινούς παίκτες. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το παιχνίδι του έχει περισσότερα από όσα έχουμε δει. Είναι μόλις 24 ετών. Τον θέλω στην ομάδα μου (Liverpool)».

Στο ερώτημα τον Caicedo ή τον Rice: «Rice, Αν έχεις τα χρήματα, τότε υπογράφεις τον Declan Rice. Αν ήταν να επιλέξω αύριο, τότε θα επιλέξω τον Declan Rice πριν από τον Caicedo.»

Το βασικό στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι και οι δύο είναι αμυντικοί μέσοι, με τον Rice να έχει αυτή την πρόσθετη ικανότητα να προωθηθεί την μπάλα αν χρειαστεί. Και οι δύο παίζουν με επιθετικότητα, εξαιρετική αμυντική ανάγνωση του παιχνιδιού και αξιοπιστία μπροστά από την αμυντική τετράδα τους – ο Owen Hargreaves πιστεύει ότι ο Rice είναι «διαμάντι» και αξίζει «100 εκατομμύρια λίρες».

Αν έρθει η ώρα να αποκτήσει κάποιον από τους δύο, τότε ο Rice μάλλον κερδίζει τη μάχη, επειδή μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω στην επίθεση, αν και δεν θα πλήρωνες παραπάνω γι’ αυτόν σε σύγκριση με τον Caicedo.

Steve Nicol: «Προτιμώ και θέλω τον Declan Rice στην Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com