Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τίμησε τον Virgil van Dijk η γενέτειρά του με ένα υπέροχο τροπο

Τίμησε τον Virgil van Dijk η γενέτειρά του με ένα υπέροχο τροπο

Ο Virgil van Dijk εξέφρασε τη χαρά του που ένα γήπεδο ποδοσφαίρου πήρε το όνομά του προς τιμή του, στην πόλη όπου ξεκίνησαν όλα.

Ο αμυντικός ήταν παρών στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στην Breda, την ολλανδική πόλη στην οποία μεγάλωσε ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός των Reds. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Cruyff, το γήπεδο πήρε το όνομα του Van Dijk και ο ίδιος μπόρεσε να το επισκεφτεί ενώ βρισκόταν σε αποστολή με τη εθνική Ολλανδίας.

Το νούμερο 4 της Liverpool χαρακτήρισε «περήφανη» τη στιγμή που τιμήθηκε με αυτόν τον τρόπο, εξηγώντας ότι το γήπεδο βρίσκεται στην ακριβή τοποθεσία όπου έπαιζε ως νεαρός.

«Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό» δήλωσε ο Van Dijk, όπως αναφέρει το ολλανδικό δημοσίευμα AD. «Είναι τόσο ξεχωριστό, ακριβώς στο μέρος όπου έπαιζα ποδόσφαιρο στο παρελθόν, όπου έχω τόσες πολλές αναμνήσεις. Εκεί όπου έκανα φίλους. Εκεί όπου κέρδισα αλλά και έχασα».

Ο Van Dijk δεν ξεκουράστηκε καθόλου, αφού εμφανίστηκε 41 φορές με τους Reds κατά τη διάρκεια της περιόδου 2022/23, με την αγωνιστική του περίοδο να παρατείνεται λόγω των υποχρεώσεων του στο Nations League για την εθνική του ομάδα. Ο Ολλανδός αρχηγός θα αντιμετωπίσει την Κροατία στον ημιτελικό της διοργάνωσης το βράδυ της Τετάρτης, με την προετοιμασία να του επιτρέπει να παραστεί στα εγκαίνια του γηπέδου.

Ο Van Dijk έδειξε την ευγνωμοσύνη του για τη χειρονομία αυτή με μια ανάρτηση στο Instagram την περασμένη εβδομάδα και αναφέρθηκε στις «καλές αναμνήσεις» που κρατάει από το να παίζει σε αυτή την περιοχή ως παιδί.

Η ανάρτηση του αμυντικού έγραφε: «BREDA. Η γειτονιά μου!!! Η περιοχή που μεγάλωσα ως μικρό παιδί και είχα τόσες πολλές καλές αναμνήσεις. Αυτή είναι μια περήφανη στιγμή. Μαζί με το @cruyfffoundation μου επετράπη να ξανανοίξω το γήπεδο Cruijff και να βάλω το όνομά μου σε αυτό. Ευχαριστώ όλους όσους εμφανίστηκαν! Απολαύστε τα γήπεδα όπως έκανα κι εγώ».

Η ολοκλήρωση του Nations League θα επιτρέψει στον Van Dijk να απολαύσει μια καλά κερδισμένη ξεκούραση μετά από ένα γεμάτο πρόγραμμα με τη Liverpool, ανάμεσα στο χειμερινό World Cup στο Qatar. Ο κεντρικός αμυντικός εφόσον ξεκουραστεί θα θέλει πολύ να επιστρέψει στο Anfield σε μια προσπάθεια να διορθώσει τα λάθη μιας απογοητευτικής περιόδου με τους Reds.

Τίμησε τον Virgil van Dijk η γενέτειρά του με ένα υπέροχο τροπο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com