Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν μπαίνει σε «πόλεμο προσφορών» η Liverpool με Chelsea για Lavia

Δεν μπαίνει σε «πόλεμο προσφορών» η Liverpool με Chelsea για Lavia

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Liverpool δεν είναι διατεθειμένη να εμπλακεί σε «πόλεμο προσφορών» με ομάδες όπως η Chelsea για την μετεγγραφή του Romeo Lavia.

Ο μέσος της Southampton έχει γίνει αντικείμενο πολλών εικασιών ήδη αυτό το καλοκαίρι, με δημοσιεύματα τον περασμένο μήνα να υποστηρίζουν ότι οι Reds είναι «θαυμαστές» του παίκτη. Παρά τον υποβιβασμό με τους Saints, ο Lavia εντυπωσίασε το 2022/23 και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών κορυφαίων συλλόγων της Premier League.

Ο ανταποκριτής του Football Insider στο Merseyside, ανέφερε ότι ενώ η Liverpool έχει έρθει σε επαφή για μια πιθανή συμφωνία, ο σύλλογος δεν θα πρέπει να ζητήσει παράλογα ποσά για την υπογραφή του νεαρού άσσου. Ο Lynch έγραψε ότι οι Reds θα απαιτούσαν «εγγυήσεις» από τον Lavia ότι, το Anfield είναι ο προτιμώμενος προορισμός του παρ’ ότι η Chelsea έχει «ήδη θέσει τις βάσεις» για μια καλοκαιρινή μετακόμιση.

Ο νέος προπονητής στο Stamford Bridge Mauricio Pochettino, λέγεται ότι είναι «τεράστιος θαυμαστής» του Βέλγου, καθώς σχεδιάζει να ανατρέψει την τύχη της ομάδας του μετά την 12η θέση στην Premier League.

Η Chelsea υπέβαλε μια φημολογούμενη προσφορά 50 εκατομμυρίων λιρών για τον νεαρό το περασμένο καλοκαίρι, μόλις δύο μήνες μετά την άφιξή του από τη Manchester City μια προσφορά που απορρίφθηκε αμέσως από τους Αγίους. Η Manchester City έχει επί του παρόντος μια επιλογή εξαγοράς για τον μέσο, επιτρέποντας στους πρωταθλητές της Premier League να τον εξαγοράσουν για περίπου 40 εκατομμύρια £ μετά την πώλησή του με 10,5 εκατομμύρια £ τον Ιούλιο.

Ο Lavia εμφανίστηκε 34 φορές με τη Southampton σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, λειτουργώντας κυρίως ως αμυντικός χαφ και επιδεικνύοντας ωριμότητα, πέρα από τα χρόνια του, με τις εμφανίσεις του.

Η Liverpool δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να ανανεώσει τη μεσαία γραμμή αυτό το καλοκαίρι, με τον Alexis Mac Allister να γίνεται η πρώτη απόκτηση του καλοκαιριού την περασμένη εβδομάδα. Η άφιξη του Παγκόσμιου πρωταθλητή δεν οδήγησε στη διακοπή των κινήσεων για μετεγγραφές, με τον Lavia να περιλαμβάνεται μεταξύ των στόχων όπως οι Khephren Thuram, Manu Kone, Ryan Gravenberch και Gabri Veiga στη λίστα πιθανών στόχων των Reds.

Ο Jurgen Klopp θα θέλει να προσθέσει περισσότερες επιλογές στο «οπλοστάσιο» του εγκαίρως για την έναρξη της προετοιμασίας, με την πρώτη φουρνιά παικτών να έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στις 8 Ιουλίου.

Η Lavia έχει σίγουρα τραβήξει την προσοχή της Liverpool, αλλά ο σύλλογος είναι απίθανο να είναι διατεθειμένος να ανταποκριθεί στα υψηλά νούμερα που θα μπορούσε να διαθέσει η Chelsea.

Δεν μπαίνει σε «πόλεμο προσφορών» η Liverpool με Chelsea για Lavia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com