Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θα μείνει χωρίς τον Μο Salah στις αρχές του 2024

Η Liverpool θα μείνει χωρίς τον Μο Salah στις αρχές του 2024

Η Liverpool θα νιώσει το βάρος ενός τουρνουά, χάνοντας τον Mo Salah στη μέση της σεζόν με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής να έχει επιβεβαιωθεί ότι θα διεξαχθεί στις αρχές του 2024.

Μόλις στις αρχές του 2022, ο Jürgen Klopp αναγκάστηκε να μείνει χωρίς τους Μο Salah, Sadio Mane και Νaby Keita λόγω του χρόνου του AFCON. Ευτυχώς, η απουσία τους δεν εκτροχίασε την πορεία της Liverpool και με μόνο έναν εκπρόσωπο τώρα στην ομάδα της θα ελπίζουν για το ίδιο το 2024.

Η Αίγυπτος του Salah βρίσκεται επί του παρόντος στην κορυφή του προκριματικού της γκρουπ για τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς και έτσι η παρουσία του στην Ακτή Ελεφαντοστού θα τον κάνει να χάσει πολλούς αγώνες για τους Κόκκινους.

Με έντονες βροχοπτώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες στην Ακτή Ελεφαντοστού, η διοργάνωση μεταφέρθηκε στον χειμώνα και θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου. Γνωρίζουμε τις ημερομηνίες του τουρνουά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είναι άλλη μια υπενθύμιση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει η Liverpool για το 2023/24.

Τελευταία φορά, ο Salah αποχώρησε για το τουρνουά λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία έναρξης του και αναμφίβολα θα αναζητηθεί ξανά ένα παρόμοιο χρονικό πλαίσιο για να περιοριστεί ο χρόνος απουσίας. Επιπλέον, μια διακοπή στη μέση της σεζόν στην Premier League η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 20 Ιανουαρίου, θα μπορούσε να μειώσει περαιτέρω τον αριθμό των αγώνων που θα μπορούσε να χάσει ο Salah – για τα οποία θα μάθουμε περισσότερα όταν κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια μέσα στον Ιούνιο.

Ο 30χρονος έχασε πέντε παιχνίδια με τη Liverpool κατά τη διάρκεια του προηγούμενου AFCON, όταν οδήγησε την ομάδα του στον τελικό μόνο για να χάσει τη Σενεγάλη του Mane.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι, προσθέτει περισσότερα λεπτά στο πρόγραμμά του, ένα στοιχείο που έχει ήδη ξεπεράσει τα 4.000 λεπτά μόνο για τη Liverpool σε κάθε μία από τις έξι σεζόν του μέχρι σήμερα.

Η διαθεσιμότητά του είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του, αλλά θα έρθει μια στιγμή που θα φτάσει σε ένα οριακό σημείο και θα είναι δουλειά των Reds να το διαχειριστούν και να το αποτρέψουν.

Η Liverpool θα μείνει χωρίς τον Μο Salah στις αρχές του 2024
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com