Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Επαφές του Pavard με τη Liverpool»

«Επαφές του Pavard με τη Liverpool»

Ένα από τα ονόματα που παίζουν στα μεταγραφικά της Liverpool είναι εκείνον του Benjamin Pavard, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Bayern Munich το φετινό καλοκαίρι, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει ενημερώσει τους πρωταθλητές Γερμανίας για τις προθέσεις του, καθώς και τους εκπροσώπους του, ώστε να ξεκινήσουν τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Liverpool, η οποία σύμφωνα με τον Christian Falk της Bild αποτελεί μια «καυτή υποψήφια» ομάδα, για να τον αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι.

Η πλευρά του Γάλλου έχει έρθει σε επαφές με τους ανθρώπους των Reds, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μιλώντας όμως παράλληλα και με άλλες ομάδες.

Ο Pavard είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 2018 και πραγματοποίησε 43 συμμετοχές με την Bayern Munich τη σεζόν που μας πέρασε σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας την Bundesliga.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του Klopp μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από τις πηγές του Merseyside, όμως πρόθεση του Γερμανού τεχνικού είναι να ενισχύσει το σύνολο του και στην άμυνα και τα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, εμφανίζονται σίγουρα πως θέλει να το κάνει με τον διεθνή Γάλλο.

Ο Benjamin Pavard ανάμεσα στους στόχους της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com