Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robbie Keane: «Μεταξύ Arsenal & Liverpool θα κριθεί ο τίτλος του χρόνου»

Robbie Keane: «Μεταξύ Arsenal & Liverpool θα κριθεί ο τίτλος του χρόνου»

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool Robbie Keane πιστεύει ότι η παλιά του ομάδα θα είναι ξανά διεκδικητής του τίτλου την επόμενη σεζόν.

Ο Keane πιστεύει ότι η Liverpool και η Arsenal θα διεκδικήσουν από την πρωταθλήτρια της Premier League Manchester City το τίτλο την σεζόν που έρχεται.

«Είναι πολύ δύσκολο να πούμε πού θα πάει η Man City από εδώ και πέρα, γιατί αν κερδίσεις το treble, τι παίκτες χρειάζεσαι; Εξαρτάται από το ποιοι παίκτες θα φύγουν», δήλωσε ο Keane στην Betway.

«Αν φύγουν κάποιοι παίκτες, είμαι σίγουρος ότι θα ψάξουν να υπογράψουν κάποιους. Του χρόνου, όμως πιστεύω ότι θα είναι μια κούρσα δύο ίππων με την Arsenal. Νομίζω ότι η Liverpool θα επιστρέψει στην κατηγορία, το πιστεύω πραγματικά αυτό.»

«Με τον Mauricio Pochettino να έρχεται, νομίζω ότι και η Chelsea μπορεί να είναι καλή, αλλά μπορεί να χρειαστεί ένα ή δύο χρόνια ώστε να φτάσει σ αυτό το επίπεδο.
Προφανώς ελπίζω ότι θα είναι και η Totttenham, αν αποκτήσει μερικές νέες μεταγραφές, αλλά αυτό εξαρτάται από το αν θα μείνει ο Harry Kane. Νομίζω όμως ότι θα είναι πολύ πιο κοντά του χρόνου, όσον αφορά τις ομάδες που θα διεκδικήσουν».

Ο Keane με την φανέλα της Liverpool και υπό τις οδηγίες του Rafa Benitez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com