Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Vladimir Smicer & Danny Ings στο πάρτυ της West Ham χθες βράδυ

Vladimir Smicer & Danny Ings στο πάρτυ της West Ham χθες βράδυ

Η West Ham Utd είναι η φετινή νικήτρια του Europa Conference League, με δύο πρώην Κόκκινους να παίρνουν ενεργά μέρος στην γιορτή του Τελικού.

Η Liverpool θα συμμετάσχει μαζί με άλλη μια αγγλική ομάδα στο Europa League την επόμενη σεζόν, αφού η West Ham κατέκτησε το πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο μετά από 43 χρόνια. Η ομάδα του Jurgen Klopp, πέραν της Brighton, κλείδωσε μια θέση στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης μέσω της τελικής της θέσης στην Premier League.

Τώρα, και η West Ham θα τους ακολουθήσει στο Europa League μετά την επικράτηση επί της Fiorentina στον τελικό του Europa Conference League, επικρατώντας με 2-1 χάρη στο γκολ του Jarrod Bowen στις καθυστερήσεις του τελικού.

Ο πρώην Red Danny Ings ήταν αναπληρωματικός (δεν έπαιξε) στον θρίαμβο στην Prague αλλά δεν ήταν ο μόνος πρώην παίκτης της Liverpool που ήταν παρών το βράδυ.

Ο Vladimir Smicer ήταν ο πρεσβευτής της διοργάνωσης, καθώς η πατρίδα του φιλοξένησε τον τελικό και ήταν υπεύθυνος για να φέρει το Κύπελλο στο γήπεδο πριν την έναρξη του τελικού. Και δεν είναι το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο που μεταφέρει!

Οι Hammers θα βρεθούν μαζί με τη Liverpool στο Pot 1 για την κλήρωση του Europa League και γίνονται η τελευταία ομάδα που προκρίνεται στη διοργάνωση. Με τους Κόκκινους θα μπορούν να συναντηθούν μόνο στη νοκ άουτ φάση, αν και μπορεί να μην συναντηθούν καθόλου.

Villarreal, Bayer Leverkusen, Atalanta, AS Roma, Sporting CP, Rennes, Real Betis, Brighton, SC Freiburg και Toulouse έχουν προκριθεί στη φάση των ομίλων μέχρι στιγμής. Οι Reds γνωρίζουν, όμως, ότι ούτε στους ομίλους θα συναντήσουν τη Villarreal, τη Leverkusen, την Atalanta ή τη AS Roma, καθώς όλες βρίσκονται στο Pot 1.

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου, με τους 32 συλλόγους να χωρίζονται σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

Vladimir Smicer & Danny Ings στο πάρτυ της West Ham χθες βράδυ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com