Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος για ιατρικά και υπογραφές ο Mac Allister!

Έτοιμος για ιατρικά και υπογραφές ο Mac Allister!

Την μεταγραφή του Alexis Mac Allister είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Liverpool μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, σύμφωνα με τους Paul Joyce και Fabrizio Romano.

Ο παίκτης με τους Reds έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, με τον πατέρα και εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή να βρίσκεται στην Αγγλία από το Σάββατο στην Αγγλία, προκειμένου να προχωρήσει το ζήτημα μεταγραφής του γιού του στο Anfield.

Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στη Liverpool και στη Brighton ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο και οι Reds θα πληρώσουν την ρήτρα του ποδοσφαιριστή, για να τον κάνουν και τυπικά δικό τους.

Το κόστος της μεταγραφής δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα £45 εκατομμύρια, με τον 24χρονο να είναι έτοιμος να περάσει μέσα στην εβδομάδα από ιατρικές εξετάσεις (Τρίτη ή Τετάρτη) και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Για τον Αργεντινό μέσο ενδιαφέρον υπήρξε και από την Manchester United, όμως πρόθεση του ήταν να αγωνιστεί στη Liverpool, υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp.

Σημαντικό είναι να προσθέσουμε πως η ενίσχυση των Reds στη μεσαία γραμμή δεν θα σταματήσει στον Mac Allister, αλλά θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες, με ποδοσφαιριστές, όπως οι Manu Koné and Kephren Thuram, Gabri Veiga και Romeo Lavia να βρίσκονται στη λίστα.

Ο Alexis Mac Allister κλείνει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com