Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στις παραλίες για τις διακοπές τους ξεχύθηκαν οι παίκτες της Liverpool

Στις παραλίες για τις διακοπές τους ξεχύθηκαν οι παίκτες της Liverpool

Μπορεί η σεζόν να έχει μόλις τελειώσει, αλλά ορισμένοι από τους παίκτες της Liverpool βρίσκονται ήδη σε διάφορα μέρη του κόσμου και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Αρκετοί Reds δεν έχασαν χρόνο για να ξεφύγουν από τα πάντα μετά το τέλος της σεζόν της Liverpool με τη Southampton. Καθώς η προετοιμασία δεν θα ξεκινήσει επίσημα για έναν ακόμη μήνα, οι παίκτες έχουν χρόνο να απολαύσουν τις διακοπές τους, οι οποίες είναι ελάχιστες τα τελευταία χρόνια.

Η προσοχή του Trent Alexander-Arnold στράφηκε γρήγορα σε ένα άλλο παιχνίδι μπάλας πριν επιστρέψει για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Αγγλίας για δύο προκριματικά του Euro 2024. Ο δεξιός αμυντικός εμφανίστηκε στο γήπεδο της Boston σε έναν αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Boston Celtics και των Miami Heat στο πλαίσιο των τελικών του ΝΒΑ. Το Maimi κέρδισε τον αγώνα που σημαίνει ότι επικράτησε τελικά με 4-3 στα πλέι οφ.

Το μέλλον του Fabio Carvalho βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων από το τέλος της σεζόν και τα αινιγματικά σχόλια στο Instagram να τροφοδότησαν τις φήμες για επικείμενη αποχώρηση. Οι ιστορίες του στο Instagram, ωστόσο, ήταν πιο ανάλαφρες και τον έδειχναν να χαμογελά στη λιακάδα με έναν φίλο του.

Ο Harvey Elliott απολαμβάνει επίσης τον ήλιο στην Ισπανία και δημοσίευσε φωτογραφίες που τον δείχνουν να φοράει ένα ενδιαφέρον λουκ, με το παντελόνι με παγιέτες να φαίνεται ως το ξεχωριστό χαρακτηριστικό μιας καλοκαιρινής εμφάνισης.

Ο Stefan Bajcetic βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει επίτιμος Scouser, καθώς, όπως και η μισή Liverpool φαινομενικά, πήγε να παρακολουθήσει τους Coldplay στο στάδιο Etihad του Manchester. Αυτή η επίσκεψη είχε σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα από το τελευταίο ταξίδι των Reds εκεί, με τον Bajcetic να περιγράφει την απόδοση ως «ουάου». Είναι ένα συναίσθημα που ο Steven Gerrard σίγουρα θα επαναλάβει, δεδομένου ότι ο πρώην αρχηγός έχει στο παρελθόν ονομάσει τους Coldplay ως το αγαπημένο του συγκρότημα.

Σε ελαφρώς πιο γαλήνιο σκηνικό, ο Κώστας Τσιμίκας φωτογραφήθηκε επίσης να απολαμβάνει τον ήλιο. Ο Έλληνας διεθνής δημοσίευσε μια φωτογραφία του να απολαμβάνει τον ήλιο σε μια πανέμορφη παραλία στις Maldives.

Υπήρξαν και μεγάλα νέα για την οικογένεια Alcantara, καθώς η σύζυγος του Thiago Julia Vigas, αποκάλυψε ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί σε ένα γραφικό σκηνικό. Τα συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια της Liverpool.

Ο Ibrahima Konate, εν τω μεταξύ, πέταξε με τζετ στο Bahrain και έτυχε μεγάλης υποδοχής όταν προσγειώθηκε, με το «Ibou, Ibou» να ακούγεται.

Η ομάδα έχει ταξιδέψει μακριά με την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά για μερικούς παίκτες απομένουν ακόμη μερικά παιχνίδια για να παίξουν με της εθνικές τους, προτού μπορέσουν να ξεκινήσουν της διακοπές τους εντελώς. Κάθε παίκτης θα έχει τουλάχιστον τρεις με τέσσερις εβδομάδες άδεια πριν επιστρέψει στην προετοιμασία τον Ιούλιο, με τους μη διεθνείς να παρουσιάζονται στις 8 Ιουλίου και τους υπόλοιπους να ακολουθούν στις 11 Ιουλίου.

Από ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να απολαύσουν τις διακοπές τους!

Στις παραλίες για τις διακοπές τους ξεχύθηκαν οι παίκτες της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com