Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επανέρχεται για Carvalho η RB Leipzig

Επανέρχεται για Carvalho η RB Leipzig

Η RB Leipzig ετοιμάζεται για νέα 8ψήφια προσφορά για τον Fabio Carvalho και ο παίκτης θέλει να φύγει

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη της προσφορά για τον Fabio Carvalho απορρίφθηκε καθώς η Liverpool απορρίπτει κάθε πιθανότητα πώλησης, η RB Leipzig ετοιμάζει νέα προσφορά.

Το μέλλον του Carvalho έχει γίνει μια από τις κυρίαρχες ιστορίες του καλοκαιριού μέχρι στιγμής στο Anfield, με το μέλλον του επιθετικού μέσου να παρουσιάζει ευρύ ενδιαφέρον.

Αυτό περιλαμβάνει μια προσφορά μεραγραφής από τη RB Leipzig, η οποία τερμάτισε τρίτη στην Bundesliga, επομένως προκρίθηκε για το Champions League, καθώς και κατέκτησε το DFB-Pokal το Σάββατο.

Η προσφορά της RB Leipzig απορρίφθηκε, με πηγές να την περιέγραψαν ως «απάτη», ενώ οι δημοσιογράφοι στο Merseyside έχουν ενημερωθεί ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Ωστόσο, αυτό δεν σταμάτησε τις εικασίες, με τον David Lynch του Football Insider να αναφέρει ότι ο γερμανικός σύλλογος πρόκειται να επιστρέψει με νέα προσφορά.

Η αρχική τους προσφορά, ισχυρίζεται ο Lynch, ήταν αξίας των 10 εκατομμυρίων λιρών, που θα έμοιαζε μόνο με ένα μικρό κέρδος από το πακέτο των 7,7 εκατομμυρίων λιρών που συμφωνήθηκε με τη Fulham πριν από ένα χρόνο.

Η Liverpool «προτιμά  μια συμφωνία δανεισμού διάρκειας σεζόν», με τις Brentford, Burnley και West Ham να ειναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά αυτό λέγεται ότι έχει «λίγη απήχηση» στον Carvalho.

Αντίθετα, υποστηρίζεται ότι ο 20χρονος «θέλει να μετακομίσει» στον Γερμανικό σύλλογο και ότι μια ρήτρα επαναγοράς θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε οποιαδήποτε πώληση.

Αυτό θα επέτρεπε στη Liverpool να υπογράψει εκ νέου τον Carvalho έναντι μιας καθορισμένης αμοιβής εάν εξελισσόταν όπως περιμένουν σε μια άλλη ομάδα που θα χει χρόνο συμμετοχής

Η προοπτική να μιμηθεί κάποιος όπως ο Jude Bellingham και ο Jadon Sancho για να εγκατασταθεί στην Bundesliga θεωρείται ως μια «πιο ελκυστική επιλογή» για τον παίκτη σε αυτό το στάδιο.

Η RB Leipzig είναι γνωστή ως σύλλογος που πωλεί, αλλά δεν είναι πλέον αντίθετος να ξοδεύει μεγάλες αμοιβές σε παίκτες, καθώς οι πρόσφατες συμφωνίες για τον Benjamin Sesko (24 εκατ. ευρώ), τον Τimo Werner (20 εκατ. ευρώ), τον David Raum (26 εκατ. ευρώ) και τον Αndre Silva (23 εκατ. ευρώ)

Φαίνεται πιθανό ότι ο Carvalho θα φύγει τελικά από τη Liverpool, ιδιαίτερα λόγω αυτών των πρώτων προσπαθειών να μετακομίσει, και η ένταξη στη RB Leipzig θα μπορούσε να είναι μια έξυπνη απόφαση.

Ο Fabio Carvalho στην πόρτα της εξόδου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com