Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Pavard της Bayern στα Γερμανικά ΜΜΕ

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Pavard της Bayern στα Γερμανικά ΜΜΕ

Τον Benjamin Pavard της Bayern Munich ως «επιβεβαιωμένη επιλογή» εμφανίζει στη λίστα του Klopp, ο αξιόπιστος Florian Plettenberg του Sky Germany.

Έχουν απομείνει μόλις 11 ημέρες μέχρι να ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος και δεν λείπουν οι συνδέσεις με παίκτες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται τώρα και ένας ακόμη νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μεγάλο μέρος του μεταγραφικού ενδιαφέροντος που έχει αναφερθεί έχει στραφεί προς τους μέσους, με τον Alexis Mac Allister να αναμένεται να ανταλλάξει το Brighton με το Anfield στις αρχές του καλοκαιριού.

Αλλά με τον Jurgen Klopp να μην έχει αποκλείσει την απόκτηση αμυντικών παικτών, και αυτοί δεν έχουν λείψει με τους Levi Colwill, Jarrad Branthwaite και Micky van de Ven να συνδέονται.

Τώρα, ο τέσσερις φορές νικητής της Bundesliga Benjamin Pavard προστέθηκε στη λίστα, αφού ο Florian Plettenberg του Sky Germany, μια αξιόπιστη γερμανική πηγή, ανέφερε τη Liverpool ως «επιβεβαιωμένη επιλογή». Πολυτάλαντος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός και δεξιός αμυντικός, ο Pavard ενημέρωσε την Bayern για την επιθυμία του να αποχωρήσει το καλοκαίρι με ένα χρόνο συμβόλαιο.

Οι Real Madrid, η Barcelona, η Man Utd, η Man City και η Inter Milan έχουν επίσης καταγραφεί ως επιλογές για τον Γάλλο, ο οποίος έχει μια τιμή της τάξης των 26 εκατομμυρίων λιρών. Στα 27 του χρόνια και με μόνο ένα χρόνο υπόλοιπο στο συμβόλαιό του, η τιμή που ζητάει η Bayern είναι αξιοσέβαστη – αλλά για να έχει νόημα για τη Liverpool, θα πρέπει να υπάρξει κίνηση.

Με τον Jurgen Klopp να αλλάζει το σχήμα της ομάδας του, ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός έχει γίνει ο στόχος για να συμπληρώσει το σύστημα. Ο Joe Gomez ή ο Joel Matip θα πρέπει να προχωρήσουν, κάτι που δεν αποκλείεται, για να γίνει ένας δεξιός παίκτης το επίκεντρο του μεταγραφικού παζαριού.

Ο Pavard διαθέτει μεγάλη εμπειρία και δεν είναι τόσο επιρρεπής σε τραυματισμούς όσο ο Gomez και ο Matip, ενώ ο νέος αθλητικός διευθυντής Jorg Schmadtke ξέρει πώς να δουλέψει στη γερμανική αγορά. Αυτή τη στιγμή, όμως, είναι οι προαναφερθέντες αριστεροί αμυντικοί που φαίνεται να είναι το κύριο μέλημα έναντι παικτών του τύπου του Pavard.

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Pavard της Bayern στα Γερμανικά ΜΜΕ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com