Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρνητικοί στην επιστροφή του Sadio Mane στην Liverpool

Αρνητικοί στην επιστροφή του Sadio Mane στην Liverpool

Ο Sadio Mane πρόκειται να φύγει από την Bayern Munich στο πλαίσιο των καλοκαιρινών ανακατατάξεων, αλλά ο επί σειρά ετών επιθετικός της Liverpool δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Anfield.

Στον απόηχο του θριάμβου της τελευταίας αγωνιστικής της Bundesliga, η Bayern απαίτησε άμεσες αλλαγές, καθώς τόσο ο διευθύνων σύμβουλος Oliver Kahn όσο και ο αθλητικός διευθυντής Hasan Salihamidzic απολύθηκαν.

Μιλώντας μετά τη νίκη με 2-1 επί της Koln που κατέκτησε τον τίτλο, ο Thomas Tuchel παραδέχτηκε ότι η είδηση «έριξε ένα μικρό σύννεφο» πάνω από την επιτυχία της ομάδας του. Όμως ο Tuchel πρόκειται τώρα, σύμφωνα με τον Raphael Honigstein της Athletic, να λάβει «πολύ περισσότερη δύναμη από ό,τι έχει συνήθως η [Bayern]» με τους προπονητές της.

Αυτό, όπως φαίνεται, περιλαμβάνει την αποχώρηση του Mane μετά από μόλις ένα χρόνο στην Allianz Arena, μετά από μια σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Leroy Sane τον Απρίλιο, που του επέβαλε πρόστιμο και τον απέβαλε ο σύλλογος. Αμέσως μετά το περιστατικό αναφέρθηκε ότι η Bayern θα «προσπαθήσει» για να πουλήσει το Νο 17 της, ενώ πιο πρόσφατα ο Florian Plettenberg του Sky Germany υποστήριξε ότι η Premier League ήταν η «πιο ρεαλιστική επιλογή» του.

Όπως είναι φυσικό, αυτό έχει οδηγήσει σε εικασίες σχετικά με την επιστροφή του στο Anfield και αυτή την εβδομάδα η Liverpool Echo κάλυψε αδέξια δημοσιεύματα της BILD που αναφέρουν ότι θα μπορούσε να κάνει μια «σοκαριστική επιστροφή». Χωρίς σύνδεση με την αρχική πηγή, το ρεπορτάζ της Echo δίνει ελάχιστα στοιχεία πίσω από τον ισχυρισμό ότι ο Mane θα μπορούσε να επιστρέψει στη Liverpool.

Όπως και να έχει, ο 31χρονος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του – για διάφορους λόγους. Πρωτίστως αυτό συμβαίνει με τον Jurgen Klopp να έχει ήδη μια πληθώρα επιθετικών επιλογών στη διάθεσή του, με τον Luis Diaz να έχει έρθει πριν από την αποχώρηση του Mane και τους Darwin Nunez και Cody Gakpo να έχουν φτάσει έκτοτε.

Ο Roberto Firmino έχει πλέον αποχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή, αλλά ο προπονητής έχει επίσης τον Mohamed Salah και τον Diogo Jota ως μέρος της επιθετικής του γραμμής. Υπάρχουν μεγάλες ελπίδες και για τον Ben Doak, ενώ μια αλλαγή στο σύστημα θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στους Curtis Jones και Harvey Elliott ως μακροπρόθεσμες επιθετικές επιλογές.

Από εκεί και πέρα, οι προτεραιότητες της Liverpool στο μεταγραφικό παζάρι βρίσκονται αναμφίβολα αλλού, με τα κεφάλαια που απαιτούνται για μια σημαντική αναδόμηση στη μεσαία γραμμή.

Ο Alexis Mac Allister της Brighton είναι ο κύριος στόχος, αλλά αξιόπιστες συνδέσεις έχουν γίνει και με τον Khephren Thuram της OGC Nice’s, τον Manu Kone της Borussia Monchengladbach’s, τον Mason Mount της Chelsea και τον Ryan Gravenberch της Bayern.

Με τους James Milner, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain και Arthur να έχουν αποχωρήσει, η προσοχή θα επικεντρωθεί στην απόκτηση τουλάχιστον δύο – και πιθανότατα τριών – νέων μέσων.

Μπορεί η Bayern να θέλει να πουλήσει τον Mane και ο ίδιος να είναι ανοιχτός σε μια επιστροφή στο Anfield, αλλά οι σχετικές προσπάθειες δεν θα είχαν πλέον νόημα για τη Liverpool.

Αρνητικοί στην επιστροφή του Sadio Mane στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com