Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ κοντά στην ανανέωση συμβολαίου του ο Adrian για ένα ακόμη χρόνο

Πολύ κοντά στην ανανέωση συμβολαίου του ο Adrian για ένα ακόμη χρόνο

Ο Adrian θα παραμείνει στη Liverpool για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν, με τον τερματοφύλακα να επιβεβαιώνει ότι είναι «πολύ κοντά» στην υπογραφή νέου συμβολαίου.

Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει την ίδια ημέρα με τους αποχωρούντες συμπαίκτες του, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε η αποχώρησή του. Αντίθετα, οι συζητήσεις συνεχίζονται για την ανανέωση, με τον Jurgen Klopp να δηλώνει στους δημοσιογράφους τον περασμένο μήνα ότι είχε ένα «μάλλον καλό προαίσθημα» ότι θα επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Άντριαν επανέλαβε το ίδιο σε συνέντευξή του στον James Pearce της Athletic, περιγράφοντας τις συζητήσεις για μια νέα συμφωνία ως «πολύ κοντά» στην ολοκλήρωση.

«Έχω εξαιρετική σχέση με τον προπονητή και τον σύλλογο. Είμαστε σε συζητήσεις και είμαστε πολύ κοντά. Γνωρίζω την κατάσταση και τον ρόλο μου στην ομάδα», δήλωσε. «Όλοι θέλουν να παίζουν και να έχουν λεπτά συμμετοχής στο γήπεδο, αλλά χρειάζεσαι επίσης μια μεγάλη ομάδα με καλούς ανθρώπους που θα τα δίνουν όλα κάθε μέρα στις προπονήσεις».

Η δέσμευσή του έρχεται εν μέσω εικασιών για το μέλλον του Caoimhin Kelleher, καθώς παρά το γεγονός ότι ο Klopp επέμεινε ότι το Νο 2 του θα παραμείνει εκτός αν έρθει μια «εξαιρετική προσφορά», ο Ιρλανδός αναμένεται να πιέσει για μετακίνηση.

Αυτό είναι απίθανο να δει τον Adrian να ανεβαίνει ξανά στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων, με τον 36χρονο να παραμένει μάλλον ως τρίτη επιλογή.
Είναι ένας ρόλος που είναι δύσκολο να κατανοηθεί από μια εξωτερική οπτική γωνία, με έναν τερματοφύλακα τρίτης επιλογής να βρίσκεται σπάνια στον πάγκο τις ημέρες των αγώνων.

Όμως, όπως συνέχισε ο Adrian, ανέλυσε λεπτομερώς τη στάση που απαιτείται στη θέση αυτή, καθώς βοηθάει να πιέσει τους Alisson και Kelleher.

«Η νοοτροπία σου πρέπει να είναι ότι θα είσαι το νούμερο ένα. Η αίσθηση πρέπει να είναι ότι μπορείς να γίνεις το νούμερο ένα», είπε. «Αν νιώθεις ότι είσαι το νούμερο δύο ή το νούμερο τρία, τότε την πάτησες για να είμαι ειλικρινής. Το κίνητρο και η δέσμευση πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο με την κατανόηση ότι οι παίκτες έχουν διαφορετικούς ρόλους. Είναι σαν να είσαι ανύπαντρος και μετά να παντρεύεσαι και να πρέπει να προσαρμοστείς.»

Ο Adrian είναι απίθανο να είναι ο μόνος παίκτης της Liverpool που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι, με τις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν για το μέλλον του Joël Matip και του Thiago Alcantara, οι οποίοι μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους.

Ο Trent Alexander-Arnold είναι μεταξύ εκείνων των οποίων το συμβόλαιο του λήγει το 2025 και είναι πιθανό να γίνουν συζητήσεις με τον δεξιό μπακ.

Πολύ κοντά στην ανανέωση συμβολαίου του ο Adrian για ένα ακόμη χρόνο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com