Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Lambert αποκάλυψε το «ηλίθιο λάθος» που χάλασε την επιστροφή του

Ο Lambert αποκάλυψε το «ηλίθιο λάθος» που χάλασε την επιστροφή του

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool Rickie Lambert έκανε «ηλίθιο λάθος» στην αρχή της προετοιμασίας που κατέστρεψε τη μεταγραφή ονείρου την πρώτη κιόλας μέρα.

Ο Rickie Lambert εντάχθηκε στην Liverpool το 2014 και κατέληξε να περάσει μόνο μία σεζόν στον σύλλογο. Ήταν ο πρώτος από τους τρεις παίκτες των Saints (Lovren και Lallana οι άλλοι δύο) που υπέγραψε στους Reds τη συγκεκριμένη χρονιά.

Ο Brendan Rodgers ξεκίνησε βασικό τον Lambert μόνο 12 φορές, σε ένα σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Άγγλο επιθετικό στην κορυφή της επίθεσης, όπως ακριβώς αγωνιζόταν στην Southampton.

Ο Philippe Coutinho ήταν αυτός που με τις κάθετες πάσες του προσπαθούσε συνεχώς να τον φέρει σε θέση βολής μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Lambert παραδέχθηκε πρόσφατα ότι δεν ήταν σε θέση να αξιοποιήσει τις πάσες του Coutinho, καθώς έκανε ένα μεγάλο λάθος το καλοκαίρι του 2014.

Ο Lambert, μιλώντας στο podcast «Straight From the Off», αποκάλυψε ότι ήθελε τόσο πολύ να κάνει θετική εντύπωση με το νέο του σύλλογο που άρχισε την καλοκαιρινή του προετοιμασία τρεις εβδομάδες νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να πληρώσει ακριβά το λάθος του.

«Η πρώτη μου pre-season είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανα ποτέ! Ο [Brendan] Rodgers έδωσε σε μένα, τον Stevie [Gerrard] και τους υπόλοιπους Άγγλους, πέντε εβδομάδες άδεια, οπότε θα επιστρέφαμε πολύ αργότερα από όλους τους άλλους παίκτες».

«Πήγα διακοπές με την οικογένεια μου, αλλά επέστρεψα νωρίτερα, γιατί ήθελα να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα για την Liverpool. Έτσι είχα κυριολεκτικά δύο εβδομάδες άδεια και μετά επέστρεψα με το πρώτο γκρουπ στο Liverpool. Και αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος!»

«Αρκετά νωρίς συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος. Το ένιωθα στα πόδια μου. Χρειαζόμουν μεγαλύτερο διάλειμμα. Ήταν ένα ηλίθιο λάθος».

«Ήμουν και στα 32 μου. Τον προηγούμενο χρόνο στην Southampton άρχισα να αισθάνομαι μια μικρή διαφορά, τον μικρό μου ρυθμό. Στη συνέχεια, στην Liverpool ένιωσα βαρύτερα τα πόδια μου και δεν είχα την απαιτούμενη ενέργεια».

Ίσως αν είχε χρησιμοποιηθεί σωστά τα θέματα της φυσικής του κατάστασης δεν θα είχαν τόσο μεγάλη σημασία, αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε.

Ο Lambert αποκάλυψε το «ηλίθιο λάθος» που χάλασε την επιστροφή του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com