Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool κοντά στο επαναγοράσει το ιστορικό Melwood

Η Liverpool κοντά στο επαναγοράσει το ιστορικό Melwood

Τέσσερα χρόνια αφότου ο σύλλογος πούλησε το ιστορικό του προπονητικό γήπεδο του Melwood σε μια εταιρεία στέγασης, η Liverpool είναι κοντά στο να κλείσει μια συμφωνία για να το αγοράσει ξανά.

Η Liverpool πούλησε την έκτασή της στο Μelwood και τη γύρω περιοχή, στον κατασκευαστή κατοικιών Torus το 2019, με τον σύλλογο να λαμβάνει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες. Αυτό ήρθε όταν οι Reds μετακόμισαν στο νέο ειδικά διαμορφωμένο AXA Training Center στο Kirkby, επιτρέποντας στην πρώτη ομάδα και στην ακαδημία να εργαστούν στην ίδια εγκατάσταση.

Ωστόσο, ο Robbie Fowler και ο Jamie Carragher εξασφάλισαν στη συνέχεια μια μακροπρόθεσμη συμφωνία με την Torus για τη μίσθωση των υπαρχόντων κτιρίων για το The Fowler-Carragher Academy το 2021. Η Torus προσπάθησε να χτίσει 162 οικονομικά σπίτια και διαμερίσματα στην υπόλοιπη γη, αλλά αφού έλαβε την πολεοδομική άδεια πέρυσι, αυτά τα σχέδια έχουν πλέον ακυρωθεί.

Ο James Pearce της Athletic αναφέρει ότι η Liverpool κλείνει τώρα μια συμφωνία για την επαναγορά του Μellwood για «περισσότερα από όσα το πούλησαν, με το κόστος της Torus όσον αφορά τη διαδικασία σχεδιασμού και τη λειτουργία του ιστότοπου τους.» Οι Fowler και Carragher θα διατηρήσουν τη μίσθωση τους, με τις ομάδες νέων τους να μοιράζονται την εγκατάσταση με τις γυναίκες της Liverpool FC.

Ο Pearce εξηγεί: «Με αρκετή δουλειά που χρειάζεται να γίνει για να εκτελεστούν και τα τρία υπαίθρια γήπεδα, είναι απίθανο η ομάδα του Matt Beard να μετακινηθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο». Η νέα σεζόν της Γυναικείας Super League ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά η προετοιμασία της σεζόν θα ξεκινήσει εβδομάδες πριν από αυτό – που σημαίνει ότι η γυναικεία ομάδα μπορεί να μην μπορέσει να ξεκινήσει την προετοιμασία της στο Melwood.

Η Liverpool κοντά στο επαναγοράσει το ιστορικό Melwood
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com