Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντός έδρας φιλικό στο Deepdale θέλει να δώσει η Liverpool

Εντός έδρας φιλικό στο Deepdale θέλει να δώσει η Liverpool

Ένα εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας στο γήπεδο της Preston North End, το Deepdale, θέλει να δώσει η Liverpool το φετινό καλοκαίρι, αφού το Anfield δεν θα είναι ακόμα έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα.

Στο Anfield έχει ξεκινήσει η τελευταία φάση των εργασιών ανακατασκευής της Anfield Road End και όλα δείχνουν πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο στα τέλη Αυγούστου, με την ομάδα να ξεκινά εκτός έδρας τις υποχρεώσεις της για την Premier League.

Οι Reds όμως θέλουν να δώσουν και ένα εντός έδρας φιλικό επί Αγγλικού εδάφους την Δευτέρα 7 Αυγούστου, όπως συνηθίζουν κάθε καλοκαίρι και έχουν καταλήξει στη λύση του γηπέδου της Preston, με την οποία διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Η Preston απάντησε θετικά στο αίτημα των Reds και απέστειλε δικό της προς την Championship, ώστε να ξεκινήσει και εκείνη εκτός έδρας τη σεζόν της, αφού το πρωτάθλημα της Championship ξεκινά το αμέσως προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ επίσης θα ήθελε να αγωνιστεί εκτός έδρας και στο Carabao Cup που ξεκινά την ίδια εβδομάδα.

Το Deepdale έχει χωρητικότητα 23.000 θεατών και η μια του κερκίδα έχει το όνομα του Bill Shankly, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Preston, πριν αναλάβει την θέση του προπονητή στη Liverpool.

Ο αντίπαλος δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάποια μη Αγγλική ομάδα.

Τα μόνα φιλικά της ομάδας που έχουν ανακοινωθεί είναι εκείνα με τις Bayern Munich και Leicester στη Σιγκαπούρη.

Οι Reds αγωνίστηκαν στο Deepdale το 2021.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com