Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος ο Klopp για μια «πραγματικά πολυάσχολη μετεγγραφική περίοδο»

Έτοιμος ο Klopp για μια «πραγματικά πολυάσχολη μετεγγραφική περίοδο»

Ο Jürgen Klopp είδε την Liverpool να τελειώνει τη σεζόν με μια ισοπαλία 4-4 στη Southampton και τώρα η ομάδα έχει μπροστά της ένα «πολυάσχολο» καλοκαίρι μεταγραφών.

Οι Reds ξεκίνησαν καλά τον αγώνα, στη συνέχεια όμως έπεσαν δραματικά, πριν ανακτήσουν τη δυναμική τους σε ένα απόγευμα στο St Mary’s που ολοκλήρωνε τη σεζόν. Ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα αν θα ωφεληθεί από ένα διάλειμμα, ο Κlopp επέμεινε ότι ήταν έτοιμος για ένα «πραγματικά πολυάσχολο» καλοκαίρι.

«Όχι, καθόλου. Είμαι εντελώς καλά», απάντησε. «Αν με ρωτούσατε πριν από 11 παιχνίδια, θα το σκεφτόμουν! Αλλά είμαι απολύτως καλά. Μια πραγματικά πολυάσχολη περίοδος ελπίζω να ξεκινήσει τώρα, σε έναν διαφορετικό τομέα του παιχνιδιού. Είμαι περισσότερο από χαρούμενος που το κάνω.»

Πέρα από τους Firmino και Μilner η Liverpool θα δει επίσης τους Νaby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain να αποχωρούν τις επόμενες ημέρες. Κανένας από τους δύο δεν ήταν στην ομάδα, ο Keita λόγω τραυματισμού, ενώ ο Oxlade-Chamberlain απλά έμεινε εκτός και τώρα θα πρέπει να αντικατασταθεί το κενό που θα αφήσουν

Πριν από το παιχνίδι, ο Klopp πρότεινε ότι δεν αναμένει συμφωνίες για να ξεπεράσει το πρόβλημα στην μεσαία γραμμή, αλλά δημοσιεύματα στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι υπάρχει συμφωνία για τον Alexis Mac Allister της Brighton. Ο Mason Mount φαίνεται να είναι εκτός «πλάνου» ως έχει, αλλά ένας νέος στόχος έχει προκύψει και αναφέρουμε τον Romeo Lavia, ο οποίος ξεκίνησε για τη Southampton την Κυριακή.

Οι οπαδοί θα ελπίζουν ότι αυτή η «πραγματικά πολυάσχολη περίοδος» θα κορυφωθεί σε μια επιτυχημένη αναμόρφωση της ομάδας, με τον Κlopp να παραδέχεται ότι ήταν μια «κακή σεζόν» για την ομάδα του. «Όσο καλύτερα συμπεριφέρεσαι σε μια κρίση» σχολίασε, «τόσο καλύτερα βγαίνεις από αυτήν».

Έτοιμος ο Klopp για μια «πραγματικά πολυάσχολη μετεγγραφική περίοδο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com