Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις για back up του ρόστερ της Liverpool

Μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις για back up του ρόστερ της Liverpool

Γράφει ο Γιάννης Μ., φίλος της Ομάδας, του site μας & μέλος της σελίδας μας στο facebook.

Οι Southampton, Leicester και Leeds τελικά λοιπόν αποχαιρέτησαν την Premier League. Και η πρώτη μου σκέψη είναι ποιους καλούς παίχτες θα μπορούσαμε να προσεγγίσουμε, όχι για βασικούς αλλά για να γεμίσει το ρόστερ της Liverpool.

Στην άμυνα αυτόματα σκέφτομαι Kristiansen,ο οποίος είναι μόλις 20 και είχε καλή χρονιά και τον Justin που είχε δείξει, πριν τραυματιστεί, τρομερά στοιχεία. Εφόσον ο Τρεντ ίσως πάει κέντρο, ο Justin θα ήταν ιδανικός για δεξιά κατά τη γνώμη μου.

Στο κέντρο οι καλές επιλογές είναι πολλές. Ward-prowse, Maddison, Ndidi, Tielemans, Tyler Adams, Harrison, Dewsbury-hall, Roca. Από όλους αυτούς νομίζω περισσότερο θα ταίριαζαν Maddison και Adams στις ανάγκες της Liverpool.

Για μεσοεπιθετικούς αυτές οι τρεις ομάδες δεν έχουν τίποτα το απίστευτο και θεωρώ πως με Zota, Darwin, Diaz, Salah, Gakpo, Carvalho είναι αρκετά γεμάτη η Λίβερπουλ. Ακούγεται πως ο Carvalho θα φύγει. Σε αυτή την περίπτωση Lavia, Aarronson και Barnes έχουν πολύ ταλέντο και ίσως με Klopp έλαμπαν. Προσωπικά θα προτιμούσα Barnes που έχει περισσότερη εμπειρία.

Θεωρώ πως τέτοιοι παίχτες θα ήταν πιο οικονομικοί, θα γέμιζαν το ρόστερ και σίγουρα είναι έτοιμοι αφού έχουν εμπειρία από Premier League.

Μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις για back up του ρόστερ της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com