Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Πριν 3 εβδομάδες με ενημέρωσαν ότι φεύγω»

Milner: «Πριν 3 εβδομάδες με ενημέρωσαν ότι φεύγω»

Μόλις πριν από 3 εβδομάδες έγινε γνωστό στον James Milner ότι δεν θα παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στις τελευταίες του δηλώσεις, τονίζοντας επίσης πως επιθυμία του Klopp ήταν να του δώσει νέο συμβόλαιο.

Ο Millie αναφορικά με την αποχώρηση του δήλωσε:

“ Το έμαθα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες από τον σύλλογο. Προφανώς πριν από αυτό, χωρίς να ακούω τίποτα στο μυαλό μου, μάλλον είχα αποφασίσει μόνος μου ότι ήταν η ώρα που θα έφευγα. ”

“ Στο δικό μου μυαλό ήταν καλό γιατί ο προπονητής ήθελε να με κρατήσει ως παίκτη, και προφανώς ο σύλλογος αποφάσισε με διαφορετικό τρόπο. ”

“ Στο μυαλό μου ένιωθα ότι θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή [να φύγω]. Οπότε είμαι ικανοποιημένος με το πώς προέκυψαν όλα. Είναι μια δική σου απόφαση. ”

Για τα χρόνια του στην ομάδα:

“ Όταν υπέγραψα, κοιτάξα τη Liverpool και όλα αυτά που έχει κερδίσει στην ιστορία της. Το να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια ήταν το κορυφαίο, και ήμασταν τόσο απεγνωσμένοι να το πετύχουμε αυτό. Ήταν ξεχωριστό. ”

“ Ποτέ δεν θα έλεγα ότι περίμενα να το κάνω, αλλά θα ήταν ωραίο να ξέρω ότι άφησα τον σύλλογο που ήταν καλή δουλειά. Αυτό ήθελα να συμβεί. ”

“ Θα ήταν ωραίο να κερδίσουμε τον τελικό του Europa League το 2016. Δεν τα καταφέραμε. Εκτός από αυτό, δεν έλειψε κάτι. Γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος που φεύγω από αυτό το μέρος, κάτι που δεν είναι εύκολο. ”

“ Πιστεύω ότι είναι μάλλον πολύ λυπηρό να φεύγεις από κάπου, αν νιώθεις ότι έχασες ή δεν πέτυχες αυτό που ήθελες. ”

“ Νιώθεις μέρος της ομάδας και νιώθω τυχερός που βρέθηκα σε αυτά τα αποδυτήρια με αυτή την ομάδα παικτών. Δεν νιώθω λυπημένος. Αισθάνομαι ικανοποιημένος με τα όσα έκανα και με αυτά που πετύχαμε. ” Είπε ο Milner.

Όσο για τη φετινή σεζόν:

“ Φέτος ήταν σκληρή, προφανώς. Ο αριθμός των τραυματισμών που είχαμε ήταν μεγάλος. Νομίζω ότι πρέπει να είναι η χειρότερη σεζόν για τραυματισμούς που έχουν καταγραφεί, οπότε νομίζω ότι αυτό δεν βοήθησε. ”

Ο James Milner τίμησε την Κόκκινη φανέλα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com