Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αλλαγές στο πλάνο προετοιμασίας της Liverpool το καλοκαίρι

Αλλαγές στο πλάνο προετοιμασίας της Liverpool το καλοκαίρι

Η Liverpool είχε προγραμματίσει να λάβει μέρος σε ένα προπονητικό καμπ προετοιμασίας στο Tegernsee αυτό το καλοκαίρι, αλλά δημοσιεύματα στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι δεν τους υποδέχτηκαν.

Μαζί με τα πρώτα τεστ φυσικής κατάστασης και τις συνεδρίες στο προπονητικό κέντρο AXA και μια περιοδεία δύο αγώνων στη Σιγκαπούρη, η Liverpool θα λάβει μέρος σε ένα προπονητικό καμπ στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Η βάση τους αναμένεται να είναι στη γερμανική πόλη Donaueschingen, στην περιοχή του Μαύρου Δάσους, όπου μεγάλωσε ως παιδί ο Jurgen Klopp. Αλλά σύμφωνα με την BILD, ο σύλλογος ήλπιζε αρχικά να εγκατασταθεί στο Tegernsee, τέσσερις ώρες μακριά στη Βαυαρία, όπου πέρασε την προετοιμασία το 2017.

Υπήρχαν προσωρινά σχέδια για διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο Uberfahrt και προπόνηση στις εγκαταστάσεις της τοπικής ομάδας FC Rottach-Egern, αλλά αυτά χάλασαν. Υποστηρίζεται ότι αυτό οφείλεται στις ανησυχίες της κοινότητας του Tegernsee σχετικά με τις συνθήκες στις οποίες η Liverpool άφησε την περιοχή μετά την προηγούμενη επίσκεψή της.

Οι ντόπιοι λέγεται ότι ήταν δυσαρεστημένοι με την κατάσταση των εγκαταστάσεων και των γηπέδων προπόνησης μετά το ταξίδι του Jurgen Klopp και των παικτών του στην πόλη-θέρετρο. Στη Liverpool επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 3.000 ευρώ για ζημιές σε τύπου σκηνή κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, μετά από ακρόαση ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου του Μονάχου. Η Bayern Munich θα περάσει την προετοιμασία στις εγκαταστάσεις μαζί με την Borussia Monchengladbach, η οποία πλησιάζει στο τέλος της 10ετούς παραμονής της.

Αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ της BILD, η Liverpool υποχρεώθηκε να αναπροσαρμόσει τα σχέδια της προετοιμασίας της στο Μαύρο Δάσος.

Ο σύλλογος αναμένεται να αντιμετωπίσει την Karlsruher SC, ομάδα της Bundesliga 2, σε φιλικό παιχνίδι στις 19 Ιουλίου, ενώ άλλο ένα παιχνίδι προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουλίου. Η προετοιμασία αρχίζει στο προπονητικό κέντρο AXA στις 8 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσει η προετοιμασία πριν από την πτήση για τη Singapore για να παίξουν με τη Leicester (30 Ιουλίου) και τη Bayern Munich (2 Αυγούστου).

Η νέα αγωνιστική περίοδος της Premier League αρχίζει το Σαββατοκύριακο 12/13 Αυγούστου, ενώ ο πρόγραμμα των αγώνων της επόμενης σεζόν θα ανακοινωθεί στις 15 Ιουνίου.

Αλλαγές στο πλάνο προετοιμασίας της Liverpool το καλοκαίρι
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com