Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Natalia: «Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος σου, όπου κι αν πας Bobby!»

Natalia: «Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος σου, όπου κι αν πας Bobby!»

Η Natalia Loewe, σύζυγος του τερματοφύλακα της Liverpool Alisson Becker, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον Bobby Firmino καθώς ο Βραζιλιάνος αποχωρούσε από το Anfield.

Ο Firmino, ο οποίος είναι 31 ετών, θα φύγει από το Merseyside όταν το συμβόλαιό του λήξει τον Ιούνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός διοργάνωσε πάρτι με την οικογένειά του για να γιορτάσει το πέρασμά του από τη Liverpool και να αποχαιρετήσει όλους τους ανθρώπους που μοιράστηκε τόσες στιγμές, όλο αυτό τον καιρό. Ο Alisson και η σύζυγός του Loewe, ήταν και οι δύο εκεί και η Loewe έγραψε ένα συγκινητικό σημείωμα στον Alisson. Ανέβασε μια φωτογραφία του επιθετικού στην εκδήλωσή του στο Instagram story της και έγραψε:

«Ένα πάρτι γι’ αυτόν! Bobby, είμαι ευγνώμων για τη ζωή σου και για όλα όσα έχεις κάνει για εμάς ως ομάδα και ως οικογένεια. Σε αγαπάμε! Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος σου, όπου κι αν πας! «Ο Θεός να είναι μαζί σου!»

Το περασμένο Σάββατο, ο επιθετικός των Reds έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στο Anfield, στην ισοπαλία με την Aston Villa. Στο 89ο λεπτό, ισοφάρισε το παιχνίδι για να τελειώσει η αξέχαστη θητεία του στην έδρα της Liverpool. Ο Firmino συγκινήθηκε όταν άκουσε τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομά του μετά το τέλος του αγώνα. Θα τον θυμόμαστε ως έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που είχε ποτέ η Liverpool. Σε 361 παιχνίδια με την ομάδα του Jurgen Klopp πέτυχε 110 γκολ και δημιούργησε άλλα 79.

Natalia: «Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος σου, όπου κι αν πας Bobby!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com