Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πυροδότησε φήμες για αποχώρηση του ο Τσιμίκας με την συγκίνηση του

Πυροδότησε φήμες για αποχώρηση του ο Τσιμίκας με την συγκίνηση του

Ο αμυντικός της Liverpool Κώστας Τσιμίκας μπορεί να φύγει αυτό το καλοκαίρι και αυτό ίσως εξηγεί γιατί έκλαιγε το Σάββατο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν συγκινητικό για πολλούς ανθρώπους που σχετίζονται με τη Liverpool, καθώς οι Reds αποχαιρέτησαν τον Roberto Firmino, ο οποίος έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στο Anfield.

Μπορεί πολλοί φίλαθλοι να δάκρυσαν μέσα στο γήπεδο των Reds, αλλά στο τέλος του αγώνα, ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ένας από τους παίκτες που άφησε το συναίσθημα να τον κυριεύσει. Ο αριστερός μπακ έβαλε τα κλάματα και αυτό άφησε πολλούς οπαδούς να αναρωτιούνται αν αυτό οφείλεται στην αποχώρηση του Firmino ή μήπως ο ίδιος ο Έλληνας σταρ βρίσκεται στο δρόμο της εξόδου.

Αυτό μπορεί να ισχύει, καθώς ο Neil Jones του GOAL αναφέρει τώρα ότι η Liverpool περιμένει ενδιαφέρον για τον Τσιμίκα κατά τη διάρκεια της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Ο Τσιμίκας είναι ένα πολύ σταθερό back-up του Andy Robertson από τότε που έφτασε στη Liverpool το 2020 και έχει εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας του Jurgen Klopp.

Ο Γερμανός δεν θα θέλει να χάσει τον 27χρονο Έλληνα διεθνή αμυντικό, καθώς δύσκολα θα βρει καλύτερο αντικαταστάτη, αλλά λέγοντας αυτό, αν έρθει μια καλή πρόταση για τον αριστερό μπακ, οι Reds πιθανότατα θα την εξετάσουν. Ο Jones δηλώνει ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον και για τους Kelleher και Carvalho καθώς πολλά πράγματα αναμένεται να αλλάξουν στην ομάδα του Merseyside αυτό το καλοκαίρι.

Πυροδότησε φήμες για αποχώρηση του ο Τσιμίκας με την συγκίνηση του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com