Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέφτονται την ρήτρα επαναγοράς του Kelleher στην Liverpool

Σκέφτονται την ρήτρα επαναγοράς του Kelleher στην Liverpool

Αν και ο Jurgen Klopp επιμένει ότι ο Caoimhin Kelleher δεν θα πωληθεί, η φιλοδοξία του τερματοφύλακα να γίνει Νο 1 μπορεί να οδηγήσει σε συμφωνία για την ρήτρα συμβολαίου.

Μιλώντας την περασμένη εβδομάδα, ο προπονητής της Liverpool τόνισε ότι περιμένει ότι ο νεαρός τερματοφύλακας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ τον Caoimh να φεύγει», είπε, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι ο Adrian είναι πιθανό να παραμείνει. «Πρέπει να είναι μια εξαιρετική προσφορά για να αρχίσω να σκέφτομαι την πώλησή του».

Ο Klopp είναι συνεπής στη θέση του, ωστόσο, ότι αν ένας παίκτης τον ενημερώσει για την επιθυμία του να φύγει, θα μπορούσε να μεσολαβήσει μια μετακίνηση – και το έχει πει ρητά στο παρελθόν όταν πρόκειται για το Νο 2 του.

Η ελπίδα είναι ότι ο Kelleher θα παραμείνει στη Liverpool , αλλά ο Ιρλανδός προσελκύει το ενδιαφέρον της Totttenham, της Brentford και της Brighton μαζί με, σύμφωνα με την Athletic, συλλόγους από όλη την Ευρώπη.

Ο Andy Jones της «Athletic» υποστήριξε ότι ο 24χρονος θα «άρπαζε την ευκαιρία» να γίνει πρώτη επιλογή αλλού, ενώ πρότεινε μια ενδιαφέρουσα λύση. Όταν συζητούσε για το μέλλον του Kelleher και τις πιθανότητες μετακίνησής του αυτό το καλοκαίρι, ο Jones ανέφερε ότι η Liverpool «πιθανότατα θα διερευνήσει τη δυνατότητα να εισάγει ρήτρα επαναγοράς σε οποιαδήποτε μεταγραφή».

Εν ολίγοις, μια ρήτρα επαναγοράς μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με έναν άλλο σύλλογο για να επιτρέψει στον σύλλογο που πουλάει τον παίκτη να τον ξαναπάρει στο μέλλον έναντι καθορισμένου ποσού.

Η Liverpool το έχει χρησιμοποιήσει αυτό αρκετές φορές στο παρελθόν, κυρίως όταν πούλησε τους Jordon Ibe και Brad Smith στην Bournemouth το 2016. Ωστόσο, όπως και με τον Rhian Brewster, ο οποίος εντάχθηκε στη Sheffield United το 2020, οι ρήτρες αυτές δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ.

Η κατάσταση γύρω από τον Kelleher είναι πιο ρεαλιστική, ωστόσο, με ρήτρα επαναγοράς που του επιτρέπει να καθιερωθεί σε άλλο σύλλογο πριν επιστρέψει ενδεχομένως στο Anfield ως μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του Alisson.

Μια άλλη επιλογή θα ήταν ο πολυετής δανεισμός του, αν και αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί κάθε άλλο παρά ιδανικό, καθώς θα απαιτούσε από τον παίκτη να εγκατασταθεί σε έναν νέο σύλλογο κάθε χρόνο.

«Αν ένας παίκτης είναι δανεικός είναι διαφορετικά. Είναι σαν να πηγαίνεις διακοπές», δήλωσε ο Klopp στη Liverpool Echo μετά από παρόμοιες περιπτώσεις παικτών που έφυγαν με μετεγγραφή αλλά είχαν ρήτρα επαναγοράς. «Μπορείς πάντα να πας σπίτι σου. Αυτό είναι δύσκολο για αυτά τα παιδιά, καθώς βρίσκονται πάντα μεταξύ συλλόγων. Τώρα κάποιοι έχουν μετακινηθεί και έχουμε ρήτρες επαναγοράς. Ελπίζω να τα πάνε πολύ καλά και στο τέλος θα αποφασίσουμε εμείς και αυτοί. Οι αποχαιρετισμοί ήταν εντάξει με όλους. Η Liverpool είναι ακόμα στις καρδιές τους, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία [να τους ξαναπάρουμε] αν τα πάνε καλά».

Το αν κάποιος σύλλογος που θα αγόραζε τον Kelle θα συμφωνούσε σε ρήτρα επαναγοράς είναι βέβαια αμφίβολο, ειδικά όταν πρόκειται για ομάδες όπως η Totttenham. Η Brentford και η Brighton μπορεί να είναι πιο διαλλακτικές, δεδομένης της πολιτικής τους για τις μετεγγραφές, αν και η αμοιβή που θα καθοριστεί θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του Kelleher, η οποία μπορεί να είναι ακόμη και μεταβλητή.

Σκέφτονται την ρήτρα επαναγοράς του Kelleher στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com