Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την Villa, τις αποχωρήσεις και την τιμωρία του

Ο Klopp για την Villa, τις αποχωρήσεις και την τιμωρία του

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Aston Villa στο Anfield για την Premier League.

Ο προπονητής της ομάδας αρχικά ρωτήθηκε για την τιμωρία του από την FA:

“ Περίμενα την τιμωρία από όλα όσα άκουγα. Είναι εντάξει. Θα ήθελα να ξέρω που πηγαίνουν τα χρήματα, γιατί αν πηγαίνουν για καλό σκοπό, θα είμαι περισσότερο από χαρούμενος να πληρώσω το πρόστιμο. ”

“ Αν η FA κρατήσει τα χρήματα, τότε θα πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση επί του θέματος. Τα άτομα γύρω μου νόμιζαν πως θα είναι μεγαλύτερη η τιμωρία μου. ”

“ Πάντως, κανένας δεν μου είπε πως δεν μπορώ να μπω στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη. ”

Για τον αποχαιρετισμό στους 4 παίκτες που φεύγουν:

“ Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο για διάφορους λόγους. Μιλήσαμε με τα παιδιά αυτή την εβδομάδα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο και πολύ συναισθηματικό. Αποχαιρετάμε από την άποψή μου τέσσερις θρύλους της Liverpool. ”

“ Δύο από αυτούς ήταν εδώ όταν έφτασα, ο Bobby και ο Millie. Τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί χωρίς αυτούς. Ο Ox ήταν άτυχος σε στιγμές με κακούς τραυματισμούς σε λάθος στιγμές, όταν τραυματίστηκε κόντρα στη Roma, ήταν σχεδόν αναντικατάστατος εκείνη τη στιγμή. ”

“ Ο κόσμος θα πει το ίδιο για τον Naby, πιθανότατα τραυματίστηκε λίγο περισσότερο, αλλά αν κοιτάξετε πίσω, βλέπετε ότι έπαιξε σε πολλά σημαντικά παιχνίδια. Και οι τέσσερις κέρδισαν όλα τα μεγάλα τρόπαια λίγο πολύ. Τίποτα δεν είναι για πάντα , έτσι είναι. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. ”

“ Είναι όλοι εξαιρετικοί παίκτες και θα έχουν τον αποχαιρετισμό που τους αξίζει. Θα είναι απολύτως συναισθηματικό 100%. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν είχαμε αρκετό χρόνο [για να συζητήσουμε]! Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι άνθρωποι που ξεχνούν τον Ox και τον Naby. Ο Bobby αξίζει 100% την αναγνώριση που τυγχάνει, αλλά υπάρχει χρόνος να τους αποχαιρετήσουμε όπως τους αξίζει. ”

“ Ο Ox ήρθε εδώ ως νεαρό ταλέντο, ήταν μεγάλο ταλέντο στην Arsenal και έγινε ένας μεγάλος άνθρωπος εδώ, ένας υπέροχος χαρακτήρας και ένας υπέροχος τύπος. Με τον Naby ξοδέψαμε πολλά χρήματα, πολλές προσδοκίες. Δεν τις εκπλήρωσε όλες, αλλά πολλές από αυτές! Τους εύχομαι τα καλύτερα. ”

“ Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να μην ξεχάσει τον Ox και τον Naby αύριο. ”

“ Ελπίζω να ξαναβρούν την τύχη τους! ”

Για την πρώτη τετράδα:

“ Ποτέ δεν είχα ελπίδα για αυτό, δεν το χρειάζομαι. Ξέρω ότι πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και μετά υπάρχει ίσως μια ευκαιρία, αλλά αυτό είναι όλο.”

“ Είδα τον αγώνα χθες το βράδυ, αλλά δεν απογοητεύτηκα όταν σκόραρε η Newcastle. Η μόνη φορά που ήμουν έτσι ήταν όταν σκόραρε ο Vincent Kompany! Ό,τι κι αν πάρει η Newcastle, της αξίζει. Η ελπίδα μου δεν είναι μεγάλη ή μικρότερη από πριν. ”

“ Το μεγαλύτερο έπαθλο στο ποδόσφαιρο είναι τρεις βαθμοί, τις περισσότερες φορές παίρνεις τρεις βαθμούς, μερικές φορές ένα τρόπαιο. Δεν υπάρχει καλύτερος λόγος να πας σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου θέλοντας να κερδίσεις από το να πάρεις τρεις βαθμούς. ”

Για την Aston Villa πρόσθεσε:

“ Είναι πολύ επιτυχημένοι, πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Αλλά πρέπει να είναι δύσκολο και για αυτούς να παίξουν μαζί μας. Δόξα τω Θεώ, έχει γίνει λίγο πιο δύσκολο για τους αντιπάλους να παίζουν μαζί μας! ”

Αν θα επιστρέψει αύριο ο Firmino:

“ Ο Bobby προπονήθηκε χθες και θα είναι διαθέσιμος. ”

Για την απουσία του Darwin Nunez:

“ Έχει φλεγμονή του τένοντα στο δάχτυλο του ποδιού του, πολύ επώδυνη. Δεν έχει προπονηθεί.”

Για τη φόρμα που βρήκε η ομάδα:

“ Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και πάλι, είναι πιο εύκολο να το απολαμβάνεις. Αυτή είναι η αλήθεια. Θα έπρεπε να το απολαμβάνω συνέχεια, αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν είναι τόσο εύκολο! ”

“ Χρειαζόμασταν να τα ξεφορτωθούμε όλα αυτά, τώρα έχουν φύγει τελείως. Όλα έχουν επιστρέψει στα καλύτερά τους, όχι όσον αφορά την απόδοση, αν και αυτό πάει προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά οι προπονήσεις έχουν ανανεωθεί. Δόξα τω Θεώ, μπορείτε να το δείτε αυτό στο γήπεδο και σε στιγμές. ”

Για την απουσία του από τον πάγκο αύριο:

“ Κανείς δεν θα φωνάξει σαν εμένα, αν δεν γυρίζουν τα παιδιά πίσω. Αλλά είπα στα αγόρια αν δεν θέλουν να το κάνω στο μέλλον, φροντίστε να το κάνετε, όταν δεν είμαι εκεί για να φωνάξω.”

“ Ο Pep Lijdners είναι ένας εκπληκτικός προπονητής. Η κερκίδα είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλύτερη θέση για να αναλύεις το παιχνίδι. ”

Αν θα αποχωρήσει και ο Adrian:

“ Για τον Adrian, αν δεν πούμε αντίο, τότε μάλλον θα μείνει. Αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Προτιμώ να συνεργαζόμαστε. ”

Αν υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης του Kelleher:

“ Δεν μπορώ να τον δω να φεύγει. Θέλετε να τον αποχαιρετήσουμε, σε περίπτωση που φύγει; Θα έπρεπε να είναι μια εξαιρετική προσφορά για μένα για να αρχίσω να το σκέφτομαι. ”

Με Bobby Firmino αύριο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com