Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Aston Villa (preview)

Liverpool – Aston Villa (preview)

Τελευταίος εντός έδρας αγώνας της σεζόν για τη Liverpool, η οποία υποδέχεται την Aston Villa το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ώρα Ελλάδος για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds τρέχουν σερί επτά συνεχόμενων νικών και τη Δευτέρα πέρασαν με 0-3 από την έδρα της Leicester, διατηρώντας τις λιγοστές ελπίδες τους για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Το σύνολο του Unai Emery επικράτησε με 2-1 της Tottenham το περασμένο Σάββατο, πετυχαίνοντας ακόμη μια μεγάλη εντός έδρας νίκη.

Η ομάδα του Klopp έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο επόμενο Uefa Europa League, στο οποίο προσπαθεί να προκριθεί και η Aston Villa, αφού απέχει έναν βαθμό από την έκτη θέση.

Στην αναμέτρηση με τη Villa θα έχει ξανά στη διάθεση της, τον Bobby Firmino, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα χρώματα της Liverpool στο Anfield, όμως ο Darwin Nunez θα μείνει εκτός.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξουν οι Reds θα είναι πιθανότατα η ίδια με εκείνη που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στη Leicester στο King Power Stadium.

Ο Jürgen Klopp δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, αλλά στις κερκίδες του Anfield, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από την FA για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Tottenham τον περασμένο μήνα.

Το παιχνίδι με την Aston Villa θα είναι το τελευταίο εντός έδρας για τους Bobby Firmino, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita, οι οποίοι αποχωρούν ως ελεύθεροι από το Anfield, όπως ανακοίνωσε επίσημα και ο σύλλογος.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 1-3 στο Villa Park, μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο John Brooks.

Liverpool εναντίον Aston Villa το απόγευμα του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com