Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί η Liverpool δεν έχει επιβεβαιώσει την αποχώρηση του Adrian?

Γιατί η Liverpool δεν έχει επιβεβαιώσει την αποχώρηση του Adrian?

Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι, ο τερματοφύλακας Adrian δεν ήταν μεταξύ εκείνων που επιβεβαιώθηκε ότι θα αποχωρήσουν από τη Liverpool αυτή την εβδομάδα.

Υπάρχουν σχέδια για την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για την τετράδα στο Anfield το Σάββατο, μετά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των Reds με την Aston Villa.

Όμως, στην επίσημη ανακοίνωση της Liverpool δεν έγινε καμία αναφορά στον Adrian, παρά το γεγονός ότι και ο 36χρονος βλέπει το συμβόλαιο του να λήγει την 1η Ιουλίου. Έχουν ήδη υπάρξει φήμες για πιθανό αντικαταστάτη του, τον τερματοφύλακα της Hannover 96, τον Ron-Robert Zieler, αλλά ο σύλλογος δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την αποχώρηση του.

Σύμφωνα με τον James Pearce της «Athletic», αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν «συζητήσεις σε εξέλιξη» για πιθανή επέκταση της συνεργασίας με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Ο Adrian βρίσκεται στη Liverpool από το 2019, έχοντας μόλις 26 συμμετοχές σε αυτό το διάστημα, αλλά είναι ένα δημοφιλές μέλος της ομάδας, που θεωρείται ότι έχει επιρροή στα αποδυτήρια.

Υπέγραψε διετή επέκταση των αρχικών του όρων το 2021, αφού αρχικά είχε έρθει ως αντικαταστάτης του Simon Mignolet. Αν συμφωνήσει σε άλλο συμβόλαιο, είναι απίθανο να είναι μια προβληματική απόφαση, δεδομένου ότι ο Ισπανός θα παραμείνει τρίτη επιλογή – ανεξάρτητα από το μέλλον του Caoimhin Kelleher.

Γυρίζοντας τα 37 του χρόνια τον Ιανουάριο, η εμπειρία του Adrian τον έχει καταστήσει βασικό κομμάτι της σταθερής ομάδας τερματοφυλάκων της Liverpool, η οποία έχει επικεφαλής τον Alisson αλλά αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από νέους. Οι προπονητές τερματοφυλάκων John Achterberg, Claudio Taffarel και Jack Robinson δουλεύουν συνήθως με πέντε ή έξι τερματοφύλακες σε κάθε προπόνηση.

Πέρα από τους Alisson, Adrian και Kelleher, ο οποίος ο ίδιος είναι μόλις 24 ετών, τερματοφύλακες νέων όπως οι Marcelo Pitaluga, 20 ετών, Harvey Davies, 19 ετών, Fabian Mrozek, 19 ετών και Jakub Ojrzynski, 20 ετών, είναι τακτικοί επισκέπτες του προπονητικού κέντρου AXA.

Μένει βέβαια να δούμε αν η Liverpool θα καταλήξει σε συμφωνία με τον Adrian και είναι πιθανό να εξετάζεται ο Zieler για την περίπτωση που επιλέξει να αποχωρήσει.

Γιατί η Liverpool δεν έχει επιβεβαιώσει την αποχώρηση του Adrian?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com