Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool αναμένεται να ανανεώσει συμβόλαια με τον Trent και άλλους 5

Η Liverpool αναμένεται να ανανεώσει συμβόλαια με τον Trent και άλλους 5

Καθώς η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, η Liverpool αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις για συμβόλαια με αρκετούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Trent Alexander-Arnold.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να φέρει ανανέωση στην ομάδα του Jurgen Klopp, με τέσσερις βασικούς παίκτες να έχουν πλέον επιβεβαιωθεί ότι θα αποχωρήσουν με τη λήξη των συμβολαίων τους.

Ο Caoimhin Kelleher προσελκύει το ενδιαφέρον της Brentford, της Brighton και της Totttenham, ενώ ο Klopp έχει προτείνει ότι ο Fabio Carvalho θα μπορούσε να φύγει δανεικός. Οι νέες υπογραφές είναι εγγυημένες, αλλά αναμένονται επίσης συνομιλίες για μια σειρά από επεκτάσεις συμβολαίων για εκείνους των οποίων οι συμφωνίες λήγουν τα επόμενα χρόνια.

Ο κυριότερος από αυτούς είναι ο Alexander-Arnold, ο οποίος υπέγραψε για τελευταία φορά νέο συμβόλαιο το 2021 και θα έχει μόλις δύο χρόνια υπολειπόμενα στο τέλος της περιόδου. Ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας, είναι λογικό να έχει βάση η αναφορά του FootballTransfers, που υποστηρίζει ότι ο δεξιός μπακ θα εμπλακεί άμεσα σε συζητήσεις.

Σχεδόν πάντα ισχύει ότι η Liverpool να προσφέρει νέο συμβόλαιο σε παίκτες που έχουν δύο χρόνια υπόλοιπο στους υπάρχοντες όρους τους – υπό την προϋπόθεση ότι δεν ξεπερνούν ένα ηλικιακό όριο.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει επίσης συμβόλαιο μέχρι το 2025 και θα μπορούσε να συζητηθεί αυτό το καλοκαίρι, ενώ ο Nat Phillips βρίσκεται σε παρόμοια θέση. Ωστόσο, ο Phillips προορίζεται για μετακίνηση μακριά από το Anfield στη μεταγραφική περίοδο – αν δεν πραγματοποιηθεί η αλλαγή, είναι πιθανό να προσφερθεί νέο συμβόλαιο για να διατηρηθεί η αξία του.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο Joel Matip όσο και ο Thiago θα έχουν μόλις ένα χρόνο στα συμβόλαια τους αυτό το καλοκαίρι και θα πρέπει να ληφθούν μεγάλες αποφάσεις. Ο Matip θα γίνει 32 ετών τον Αύγουστο, ενώ ο Thiago γιόρτασε πρόσφατα τα δικά του 32α γενέθλια, και μένει να δούμε αν θα παραμείνουν και μετά το 2024.

Ένας άλλος παίκτης στον οποίο θα μπορούσε να προσφερθεί βελτιωμένο συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι είναι ο Ibrahima Konate, ο οποίος έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο, αλλά έχει καθιερωθεί ως παίκτης-κλειδί στην άμυνα του Klopp. Μια αύξηση του μισθού του 23χρονου Konate θα ταίριαζε στο μοντέλο της Liverpool να ανταμείβει τους παίκτες για τις επιδόσεις τους, όπως συνέβη πέρυσι με τον Diogo Jota.

Ο Jota είχε ακόμα τρία χρόνια από την αρχική του συμφωνία όταν υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο τον Αύγουστο, ενώ αναφέρθηκε ότι είχε μια σημαντική αύξηση στους μισθούς του.

Η τριάδα των Mohamed Salah 30 ετών, Virgil van Dijk 31 ετών και Jordan Henderson 32 ετών, θα έχουν επίσης δύο χρόνια ακόμα συμβόλαια από αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, δεδομένης της ηλικίας τους, είναι πιο πιθανό να αντιμετωπιστούν παρόμοια με τους Firmino, Milner, Matip και Thiago, με τις αποφάσεις για τυχόν επέκταση να λαμβάνονται όταν διανύουν το τελευταίο έτος της θητείας τους.

Ο Salah ο οποίος έγινε ο υψηλότερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του συλλόγου όταν συμφώνησε το νέο τριετές συμβόλαιο τον Ιούλιο του περασμένου έτους.

Η Liverpool αναμένεται να ανανεώσει συμβόλαια με τον Trent και άλλους 5
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com